Evleneceklere Halkbank'tan nakit desteği! 50 bin TL 100 bin TL, 250 bin TL evlilik kredisi kampanyası!

Evlilik hazırlığı içerisinde olanlara finansman desteği haberi Halkbank’tan geldi. Halkbank’a başvuran evlenecek çiftlere düğün masraflarını karşılayabilmeleri için kredi desteği veriliyor. Peki bu kullanılacak kredinin koşulları nelerdir?
Evleneceklere Halkbank'tan nakit desteği! 50 bin TL 100 bin TL, 250 bin TL evlilik kredisi kampanyası!

Türkiye’de her geçen gün ağırlaşan ekonomik koşullardan dolayı artık evlilik de çok büyük maliyeti gerektiriyor. Düğün yapmak isteyenler oldukça yüklü harcamalar yapmak durumunda kalabiliyorlar. Evlenmek isteyenlere güzel haber ise Halkbank’tan geldi. Halkbank tarafından yapılan duyuruya göre evlenecek olanlara nakit desteği sağlanıyor. Evlilik kredisi çekerek düğünlerini rahat bir şekilde yapacak olan çiftler bu kredinin geri ödemelerini de taksit taksit ödeyebiliyorlar. Peki Halkbank evlilik kredisinin şartları nelerdir?

250 BİN TL’YE KADAR KREDİ ÇEKİLEBİLİR

Evlilik kredisi kapsamında Halkbank müşterileri 250 Bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyorlar. Bu kredi ile müşteriler düğünleri için yapmaları gereken harcamalar için finansman desteği sorununu halledebiliyorlar. Kullanılan evlilik kredisinin maliyetinin oldukça cazip olması ise evlilik planı yapanları adeta teşvik ediyor.

ESNEK ÖDEME İMKANI SAĞLANIYOR!

Evlilik kredisi çekmek için Halkbank’ı tercih eden müşterilere banka önemli imkanlar sağlıyor. Bu imkanlardan birisi de esnek ödeme fırsatı oluyor. Müşteriler evlilik kredisi çekip düğünlerini yaptıktan sonra kredi borçlarını aylık eşit taksitli veya serbest ödemeli olarak yapabiliyorlar. Bunun yanında müşterilere 3 aya kadar ödemesiz dönem imkanı da sağlanıyor. 3 ay boyunca kredi geri ödemelerini yapmak zorunda kalmayan müşteriler 3 ayın ardından kredi geri ödemelerini yapmaya başlıyorlar. Bu da düğün zamanında finansman sorunları ile uğraşmak zorunda kalmamak anlamına geliyor.

UYGUN FAİZLE EVLİLİK KREDİSİ

Halkbank evlilik kredisi ürününün en dikkat çekici özelliği ise uygun faiz imkanının sağlanması oluyor. Müşteriler 50 Bin TL’ye kadar olan evlilik kredisini aylık yüzde 1,69 faizle, 50 Bin TL’nin üstündeki tutarlarda evlilik kredisini aylık yüzde 1,79 faizle kullanabiliyorlar. Bu kredi maliyeti ile şu anda bir bankadan kredi almanın imkanı bulunmuyor. Çekilecek olan kredide ihtiyaç kredilerinin vade süreleri geçerli oluyor.

50 BİN TL, 100 BİN TL, 250 BİN TL KREDİ MALİYETLERİ

Evleneceklere Halkbank'tan nakit desteği! 50 bin TL 100 bin TL, 250 bin TL evlilik kredisi kampanyası!

Halkbank’tan 36 ay vadeli 50 Bin TL evlilik kredisi çekenler 1.997 TL, 24 ay vadeli 100 Bin TL evlilik kredisi çekenler 5.430 TL ve 12 ay vadeli 250 Bin TL evlilik kredisi çekenler 23.986 TL aylık taksit ödüyorlar.