Faiz indirimi ve 5.000 TL ekstra ödeme! Halkbank'tan emekli ihtiyaç kredisi kampanyası!

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen emeklilere Halkbank tarafından çok cazip bir teklif yapılıyor. Halkbank emeklilere hem faiz indirimi imkanı sağlıyor hem de ekstradan 5.000 TL ödeme yapıyor.
Faiz indirimi ve 5.000 TL ekstra ödeme! Halkbank'tan emekli ihtiyaç kredisi kampanyası!

İhtiyaç kredisi çekmeyi planlayan emekliler banka banka kredi faiz araştırması yapıyorlar. Kendilerine en uygun faizli krediyi verecek bankayı araştıran emeklilerin yolları Halkbank’a çıkıyor. Halkbank ihtiyaç kredisi kullanma planı olan emeklilere reddemeyecekleri bir teklifte bulunuyor. Emeklilere fırsat üstüne fırsat veren Halkbank en düşük faizli krediyi de kullanımlarına sunuyor. Halkbank’ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının koşulları nelerdir?

FAİZ İNDİRİMİ YAPILIYOR!

Halkbank’a emekliler başvuru yapmaları halinde çok özel bir ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanıyorlar. Şu anda Halkbank normal müşterilere aylık yüzde 1,89 faizle ihtiyaç kredisi veriyor. Ancak müşterinin emekli olması durumunda bu kredi faizinde indirim yapılarak aylık yüzde 1,69 faizle ihtiyaç kredisi kullandırılıyor. Yüzde 0,20 faiz indirimi hakkı elde eden emeklilerin çekecekleri ihtiyaç kredisinde faiz maliyeti bir miktar düşmüş oluyor. Halkbank’ın bu faiz indiriminde yararlanmanın da bir şartı bulunuyor. Emekli müşterinin maaşını Halkbank’a taşıması gerekiyor. Maaşın taşınması durumunda bankanın emekli maaş müşterisi olan emeklilere ucuz ihtiyaç kredisi imkanı veriliyor.

70.000 TL’YE KADAR KREDİ ÇEKİLEBİLİR

Halkbank’tan emekli müşteriler 70.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu üst limiti ihtiyaç kredisi ürününde tüm bankalar artık uygulamaya başladılar. Yani emeklilere özel bir uygulama değil. 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar vade ile, 50.000 TL ile 70:000 TL arası ihtiyaç kredileri de 24 aya kadar vade ile veriliyor.

5.000 TL EKSTRA ÖDEME VERİLİYOR

Emekli maaşlarını Halkbank’a taşıyarak ihtiyaç kredisi imkanından yararlanmak isteyen emekliler 5.000 TL de ek ödeme alabiliyorlar. Bu durumda Halkbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan emekli müşteriler bu kapsamda en az 3.000 TL ve en fazla 5.000 TL nakit ödeme alıyorlar. Bu da ihtiyaç kredisi kampanyasının ekstra avantajı oluyor.

KREDİ MALİYET HESAPLAMASI!

emekli-ihtiyac.jpg

Halkbank’ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 36 ay vadeli 25.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler aylık 998 TL, 24 ay vadeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler aylık 3.748 TL kredi taksit ödemesi yapıyorlar.