Faizsiz Kredi ING’de! Borç Para Arayana Anında Eşten, Dosttan Değil, Bankadan Ödenecek

Bayramdan önce alev alan ceplerde yangını söndürecek ihtiyaç kredisi kampanyası ING Bank tarafından açıklandı ING Bank faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası nedir, kimlere verilir, başvuru şartları neler?
Faizsiz Kredi ING’de! Borç Para Arayana Anında Eşten, Dosttan Değil, Bankadan Ödenecek

Hem kamu bankaları hem de özel bankalar büyük bir kredi kampanyası yarışına tutulurken özel bankalardan gelen yeni faizsiz kredi kampanaları büyük yankı uyandırmıştı. Son olarak Akbank 7.500 TL faizsiz taksitli nakit avans kampanyası duyururken Garanti Bankası ise 0.99 faiz oranı ile 5.000 TL bayram kredisi vereceğini ilan etmişti.

Bir kampanya güncellemesi de ING Bank tarafından sunuldu. Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan ING Bank tarafından bayram üzeri yapılan güncelleme ile müşterilerine belirli koşulları yerine getirme şartı ile 5 bin liraya kadar sıfır faizli kredi kullanma imkanı sundu. Başlatılan kampanyada faizsiz ihtiyaç kredisi çekebiliyorsunuz.

ING BANK FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI NEDİR?

Özel bankaların kredi yarışı nefes keserken bir kampanya güncellemesi de ING Bank tarafından yapıldı. ING Bank’ın başlattığı ihtiyaç kredisi paketinde farklı nakit para destekleri sunulurken 5 bin liraya kadar olan nakit para ihtiyaçları için sıfır faizli kredi desteği verileceği ilan edildi. ING Bank resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuru ile faizsiz kredi başvuru şartları da açıklandı.

ING BANK turuncu ekstra kampanyası kapsamında verilecek olan 5 bin liralık nakit para desteği sonrası Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız şartı ile faiz oranı tutarındaki rakam hesabınıza iade edilecek. Böylelikle sıfır faizli kredi çekmenize olanak sağlanacak. İndirimli faiz oranlarından yararlanmak isteyen kişilerin bu seçeneğe ek olarak ikinci bir seçenek daha sunuluyor.

Faizsiz Kredi ING’de! Borç Para Arayana Anında Eşten, Dosttan Değil, Bankadan Ödenecek

5.000 TL FAİZSİZ KREDİ NEDİR, 5 BİN LİRA SIFIR FAİZLİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Bu seçenek ise 5 bin liraya kadar olan kredi paketinde 2 bin 500 TL aylık ortalama bakiyeyi vadesiz Türk lirası hesaplarınızda bulundurma şartı. Bu şartı yerine getiren kişilerde sıfır faizli kredi desteği imkanından yararlanmış olacaklar.

Faizsiz Kredi ING’de! Borç Para Arayana Anında Eşten, Dosttan Değil, Bankadan Ödenecek

Kredi başvuruları ING Bank şubeleri ya da ING bank internet şubesi ve mobil şube uygulaması üzerinden yapılabilecek. Söz konusu kredi paketinden yararlanan kişilere bu 2 koşuldan birini yerine getirmeleri durumunda nakit para iadesi yapılarak sıfır faizli kredi desteği sağlanmış olacak. Bayram öncesi böylelikle 5 Bin TL sıfır faizli kredi ile nakit para bulabilirsiniz.