Filmler öksüz kalacak sevilen ikiyi ayıracak rekor zam geliyor

Zam yağmuru Ekim ayının başlaması ile yeniden başlarken sigara fiyatları, alkollü içecekler, benzin ve motorin derken bir zam haberi de cips ve kola fiyatlarına verildi.
Filmler öksüz kalacak sevilen ikiyi ayıracak rekor zam geliyor

Vatandaş her gün açıklanan yeni zam haberleri ile karşı karşıya kalmaya devam ederken bir son dakika zam haberi de cips ve kola fiyatları için verildi. Vatandaşın sinema keyfinin vazgeçilmezi olan ve abur cubur sevenlerin en çok tükettikleri ikili arasında yer alan cips ve kolay fiyatlarına zam gelmesi sosyal medyada tepki çekti. 

Abur cubur sevenler zam haberine tepki gösterirken zam duyurusunu ise Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş verdi. Aybaş resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında gazlı içeceklere ve cips fiyatlarına zam beklentisi olduğunu duyurmuştu. Kola fiyatlarına beklenen zam gelirken gözler cips fiyatlarına çevrildi. 

CİPS YEMEYİ SEVENLER HEMEN STOKLASIN! 

Cips fiyatlarına yüzde 25 zam geleceğini belirten Aybaş "Cola ve cips zammı % 20-25 gelecek" diyerek zam beklentisini duyurmuştu. Aybaş yaptığı yeni paylaşımında "Cola zammı Hayırlı olsun *1 lt tüm gazlı içecekler*; 15 ₺ *1.5 lt tüm gazlı içecekler*; 17.5₺ *2.0 lt tüm gazlı içecekler*; 22.5 ₺ *2.5 lt tüm gazlı içecekler*; 25 ₺" oldu diyerek zam haberini duyurdu. 

Böylelikle gazlı içeceklere beklenen zam gelirken gözler cips fiyatlarına çevrildi.