Garanti Bankası Kredi Kartı Alana 200 TL Bedava Bonus Para!

Kredi kartı sahibi olmak istiyorum diyen kişilere Garanti Bankası bonus kredi kartı kampanyası ile 200 TL nakit para ödülü vereceğini açıkladı.
Garanti Bankası Kredi Kartı Alana 200 TL Bedava Bonus Para!

Pandemi döneminde bir yandan getirilen sokağa çıkma yasakları bir yandan da hastalık kapma korkusu ile internetten alışveriş yapan kişilerin sayıları artmış, bu da aynı zamanda kredi kartı kullanıcı sayısını arttırmıştı. Kredi kartı talebinin artması ile bankalar arasında yoğun bir rekabet oluşurken bankalar birbiri ardına yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. 

Kredi kartı müşterilerine özel olarak kampanya başlatan bankalar arasında Garanti Bankası da katıldı. Garanti Bankası bonus kredi kartı kampanyası ile ilk kez bonus kredi kartı alacak olan kişilere 200 TL bonus para hediyesi verileceği ilan edildi. Garanti Bankası Müşteri Ol Bonus Kampanyası nedir, kimlere ödül parası verilecek?

GARANTİ BANKASI MÜŞTERİ OL BONUS KAMPANYASI NEDİR?

Garanti Bankası'nın başlatmış olduğu müşteri ol bonus kampanyası kapsamında Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden müşteri olan kişilere 200 TL bonus kazanma fırsatı sunuldu. Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin sadece uzaktan müşteri edinimi ile Garanti Bankası BBVA mobil şube uygulaması üzerinden başvuru yapmaları yeterli olacak. 

Garanti Bankası Kredi Kartı Alana 200 TL Bedava Bonus Para!

31 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA'lı olan kişiler yapmış oldukları Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı ve Paracard Bonus başvurularının onay almaları durumunda ödül parası kazanacak. Bu kişiler kredi kartlarını kullanarak yapmış oldukları tek seferdeki 200 liralık alışverişte 200 TL bonus para hediye kazanacak. Kazanılan bonus para puanlar 24 Eylül 2022 tarihine kadar kullanılabilecek.