Garanti BBVA Bankası ihtiyaç kredisi paketinde yılın son fırsatı Aralık ayı kampanyası başladı

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen müşterilerine yönelik olarak Garanti Bankası yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Garanti Bankası yılbaşı kredisi paketi ile 200 bin liraya kadar 36 ay vadeli nakit para desteği sağlanıyor.
Garanti BBVA Bankası ihtiyaç kredisi paketinde yılın son fırsatı Aralık ayı kampanyası başladı

Yüksek tutarlı nakit paraya ihtiyacı olan müşterilerine yönelik olarak Garanti Bankası 200.000 TL limitli yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı. Garanti BBVA Bankası tarafından yıl sonuna özel olarak başlatılan ihtiyaç kredisi paketi ile yeni yıla girmeden önce nakit para ihtiyacı duyan kişilere 36 aya kadar vadeli kredi desteği sağlanıyor. 

Garanti Bankası şubeleri yanı sıra Garanti Bankası mobil şube ve internet şubesi ile internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapılmasına olanak sağlanan kredi paketinde kredi vadesi ise limite göre belirleniyor. BDDK tarafından yapılan yasal düzenleme sonrasında 50 bin liraya kadar olan kredi paketlerinde 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi, 100 bin liraya kadar 24 ay vadeli ve 100 bin TL üstü kredilerde ise 12 ay vadeli kredi çekilebiliyor. 

GARANTİ BBVA BANKASI DİJİTAL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI!

Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yayımlamış olduğu duyuru kapsamında 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi paketinde yeni yıla özel fırsatlar sunuldu. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi paketinde limiti 200 bin liraya yükseltirken ihtiyaç kredisi faiz oranı ise yüzde 2,59 olarak belirlendi. 

Bankanın yaptığı açıklamada "Eğitim, sağlık, evlilik, tatil, alışveriş… İhtiyacınız ne olursa olsun Garanti BBVA’ya gelin, hayallerinizi yarına ertelemeyin! Avantajlı kredi faiz oranları ve size en uygun ödeme planı ile her türlü tüketici ihtiyacınız için kredinize hemen başvurun" denilerek her türlü ihtiyaç için 200 bin liraya kadar limitli nakit para desteği sağlanacağı ilan edildi. 

Garanti BBVA Bankası ihtiyaç kredisi paketinde yılın son fırsatı Aralık ayı kampanyası başladı

GARANTİ BBVA BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! 36 AY VADELİ 50.000 TL KREDİ AYLIK KAÇ TL TAKSİTLE ÖDENİR?

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi paketinde aylık taksit tutarı çekilen kredi tutarına göre hesaplanırken 36 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksit tutarı ise 2 bin 372 TL olarak gerçekleşiyor. Kredinin toplam geri ödemesi ise 85 bin 394 TL olarak gerçekleşiyor. Daha düşük tutarlı nakit para ihtiyacı olanlar için ise aylık 481,39 TL taksitle 10 bin TL ihtiyaç kredisi veriliyor.