Garanti BBVA emekliler için düğmeye bastı: Geri ödemesiz 7.500 TL verilecek!

Temmuz ayında gelen zamlarla yükselen emekli maaşları sonrasında bankaların emeklilere sunduğu nakit promosyonlar artış gösterdi. Garanti BBVA, duyurduğu kampanyasında emeklilere 7.500 TL’ye kadar promosyon sunuyor.
Garanti BBVA emekliler için düğmeye bastı: Geri ödemesiz 7.500 TL verilecek!

Temmuz ayında Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) Haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte emekli maaşlarına uygulanacak zam oranı da belli oldu. Bununla birlikte emekli maaşlarına %42,35 oranda zam yapılırken, en düşük emekli maaşının da 3.500 TL olmasına karar verildi. Emekli maaşlarındaki artışa paralel olarak bankaların 3 yıl taahhüt ile maaşını kendi bankasına taşıyan emeklilere ödediği nakit promosyon ödemelerinde de miktarlar artırıldı. Garanti BBVA da bu kapsamda emeklilere 7.500 TL’ye kadar nakit promosyon kampanyasını duyurdu. İşte detaylar…

NAKİT PROMOSYON ÖDEMELERİNDE YENİ DÖNEM

Bilindiği üzere bankaların SGK ile sağladığı anlaşma kapsamında, emekli maaşını 3 yıl taahhüt ile ilgili bankaya taşıyan emekli maaş müşterilerine 3 yıl için tek seferlik belli miktarlarda nakit promosyon ödemesi yapılıyor. Geri ödemesiz şekilde sunulan nakit promosyon ödemelerinde miktar ise emekli maaş müşterisinin bir aylık net maaşına göre belirleniyor.

Temmuz ayında yükselen emekli maaşlarının ardından bankalar da nakit promosyon tutarlarını artırdı. Yükselen promosyon ödemelerinde bazı bankalar öne çıkarken, Garanti BBVA da duyurduğu kampanyasıyla dikkat çekti. Garanti BBVA, emekli maaşını 3 yıl taahhüt ile taşıyana 7.500 TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi gerçekleştiriyor.

GARANTİ BBVA’DA NAKİT PROMOSYON ÖDEMESİ

Garanti BBVA emekliler için düğmeye bastı: Geri ödemesiz 7.500 TL verilecek!

Garanti BBVA’nın emeklilere özel promosyon kampanyasına ilişkin bankadan gelen yazılı açıklamada “Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyanlar 7.250 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyor. Garanti BBVA, 1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 4.850 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.000 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alan emeklilere ise 7.250 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor” ifadeleri yer aldı.

“YAKININI GETİR” KAMPANYASI İLE EK ÖDEME

Garanti BBVA, bunun yanı sıra tüm müşterilerinin yararlanabildiği “yakınını getir” kampanyasında, Garanti BBVA’ya getirilen her emekli maaş müşterisi için 250 TL ilave ödeme yapıyor. Böylece maaşını Garanti BBVA’ya taşıyıp bir de bir yakınını getiren emekli maaş müşterileri, bu kapsamda 7.500 TL nakit promosyon ödemesi alabiliyor.