Gece 00:00'a kadar vaktiniz var! Ziraat Bankası kartı olanlara 12.500 TL nakit para fırsatı

Ziraat Bankası müşterilerine nakit para desteğini her geçen gün arttırırken müşterilerine taksitli nakit avans kullanma imkanı da sundu. Taksitli nakit avans desteği şartları haberimizde!
Gece 00:00'a kadar vaktiniz var! Ziraat Bankası kartı olanlara 12.500 TL nakit para fırsatı

Gece 00:00'a kadar vaktiniz var! Ziraat Bankası kartı olanlara 12.500 TL nakit para fırsatı... Devlet bankası olmasının verdiği güçle vatandaşın kara gün dostu olmaya devam eden Ziraat Bankası müşterilerine nakit avans desteği ile düşük faizle borç para veriyor. Ziraat Bankası İndirimli Faizli 2-12 Taksitli Nakit Avans kampanyası ile vatandaşa 20 bin liraya kadar borçlanma imkanı düşük faizle sunuluyor. 

Bugün yani 31 Ocak 2022 günü saat 00:00'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında yüzde 1,23 faiz oranı ile 20 bin liraya kadar taksitli nakit avans verilecek. Kampanyadan yararlanan kişilerin ilk taksit ödeme tarihi ise ilk ekstrenin son ödeme tarihi baz alınarak hesaplanacak. Nakit avans çeken kişiler borçlarını en fazla 12 aya kadar taksitle ödeyebilecek. 

ZİRAAT BANKASI TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINDAN KİM NASIL YARARLANACAK?

Ziraat Bankası kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler için yapılan açıklamada "Taksitli nakit avans işlemi kart hamilinin işlem anındaki kullanılabilir nakit çekim limiti ile sınırlı olup, günlük minimum işlem tutarı 100 TL, maksimum işlem tutarı ise 20.000 TL'dir. ATM'den taksitli nakit avans çekim işlemlerinde işlem tutarı ATM günlük para çekme limiti ile sınırlıdır" denilerek üst limitin 20 bin TL olduğu belirtildi. 

 Ziraat Bankası kartı olan kişiler kampanyadan yaralanırken sadece Bireysel Bankkart ile yapılacak taksitli nakit avans işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilecektir. Bankkart Başak, Bankkart Business, ücretsiz Bankkart kullanılarak yapılan işlemler ise ne yazık ki kampanyadan yararlanamayacak. Nakit çekme özelliği kapalı olan kartlarda bu kampanyadan yararlanamayacaklar ve taksitli nakit avans çekemeyecekler. Taksitli nakit avans işlemi ile yapılan işlemlerin iptal ve iadesi de yapılamayacak.