Günde 30 TL taksit ödemek yeterli! İş Bankası 21 Bin TL ihtiyaç kredisi veriyor!

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler maliyet sorgulamaları yapıyorlar. İş Bankası müşterileri ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde hangi maliyetlerle karşılaşıyorlar?
Günde 30 TL taksit ödemek yeterli! İş Bankası 21 Bin TL ihtiyaç kredisi veriyor!

Nakit sorunu yaşayan vatandaşların çıkış yolları bankalardan ihtiyaç kredisi kullanmak yoluyla olabiliyor. Bütçeleri tıkananlar bankalara başvuru yaparak ihtiyaç kredisi çekmek istediklerini bildiriyorlar. Bankalar da uygun görmeleri halinde bu krediyi kullandırıyorlar. Bu şekilde nakit temini sağlayan vatandaşlar bütçelerini ferahlatabiliyorlar. Ancak bunun da bir maliyeti bulunuyor. Yüksek maliyet talep eden bankalardan ihtiyaç kredisi kullanılması halinde bütçeler rahatlatılmak istenirken adeta çökertilebiliyor. Bunun için ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı araştırmaları yapılması gerekiyor.

ÖZEL BANKALAR ARASINDA İŞ BANKASI!

İhtiyaç kredisi için müşterilere uygulanan aylık faiz oranı dikkate alındığında en cazip imkanlardan birisinin İş Bankası'nda olduğu görülüyor. Özel bankaların neredeyse tamamı uçuk denilebilecek ihtiyaç kredisi faiz oranı belirliyorlar. İş Bankası'nda ise aylık yüzde 1,95 faizle ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu da maliyet avantajı sağlıyor. Üstelik İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faiz oranı ile kamu bankalarının faiz oranları arasında pek de fazla fark bulunmuyor. Bu açıdan bakında İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyası oldukça önemli bir kampanya olarak yer alıyor.

3 YIL TAKSİTLE ALINABİLİR

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekilmek istenmesi durumunda azami vade süresi kapsamında BDDK kurallarına uyulması gerekiyor. Bu sadece İş Bankası'nın uyduğu bir kural değil. BDDK Türkiye'de bankalara ihtiyaç kredisi verirken uymaları gereken kuralları belirleyip çerçeveyi çiziyor ve bankalar da bu sınırlar içerisinde ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar.

İş bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredileri 36 aya kadar, 50.000 TL ile 100.000 TL arası ihtiyaç kredileri 24 aya kadar ve 100.000 TL üstü ihtiyaç kredileri de 12 aya kadar vade ile kullandırılabiliyor.

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

is-bankasi-ihtiyac-kredisi-001.jpg

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında kredi maliyet tablosu açıklandı. Aylık yüzde 1,95 faiz ile kredi hesaplaması yapıldığı görülüyor. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanılıp aylık 900 TL taksit ödenmesi halinde 21.000 TL ihtiyaç kredisi çekiliyor. Bu ihtiyaç kredisi için günlük taksit tutarı ise 30 TL'ye karşılık geliyor.