Günde 30 TL Taksitle İş Bankası Kaç Lira İhtiyaç Kredisi Veriyor?

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler kredi maliyetlerini sorguluyorlar. İş Bankası ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde kaç? İş Bankası'ndan günde 30 TL taksitle ne kadar ihtiyaç kredisi çekilebilir? İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyasının şartları nelerdir?
Günde 30 TL Taksitle İş Bankası Kaç Lira İhtiyaç Kredisi Veriyor?

Türkiye'de ekonomik görünümde meydana gelen bozulmalar vatandaşların ceplerine çok olumsuz bir şekilde yansıyor. İğneden ipliğe her şeye zam gelirken vatandaşların alım güçleri dibe vurdu. Gelirleri ile giderlerini karşılama noktasında sıkıntıya düşen vatandaşlar ek nakit ihtiyacı hissediyorlar. Bütçelerin toparlanabilmesi için ise acilen bu ek nakit temininin tedarik edilmesi gerekiyor. İşte bu noktada devreye bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları giriyor. Bankalar farklı farklı maliyetlerle müşterilere nakit desteği verebiliyorlar. 

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

İhtiyaç kredisi çekmek için şu anda en avantajlı bankalardan birisi olarak İş Bankası gösteriliyor. İş Bankası müşterileri bankanın ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanarak nakit sıkışıkları karşısında finansal destek alabiliyorlar. Bu finansal desteğin koşulları ise oldukça merak ediliyor. 

KAÇ AY VADELİ İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKİLEBİLİR?

İş Bankası'nın verdiği son bilgilere göre müşteriler 36 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Ancak BDDK tarafından ihtiyaç kredilerine bazı vade sınırlamaları konuldu. 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerine banka tarafından 36 ay vade imkanı veriliyor. Müşterinin talep ettiği ihtiyaç kredisi miktarı 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasında olursa o zaman en fazla 24 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Bu limit bana yeterli gelmez ben 100 Bin TL'nin üzerinde ihtiyaç kredisi istiyorum diyenlere ise İş Bankası en fazla 12 aya kadar vade yapabiliyor. 

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyasının aylık faiz oranı da çokça merak edilen konular arasında yer alıyor. Bankacılık piyasasında şu anda ihtiyaç kredisi faizlerinde bir yükseliş gözlemleniyor. Şu anda özel bankalar içerisinde en avantajlı ihtiyaç kredisi faizlerinden birisini de İş Bankası uyguluyor. Buna göre İş Bankası müşterileri ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde aylık yüzde 2,05 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. Bu faiz oranı güncel bankacılık piyasası verilerine göre bir maliyet avantajı anlamına geliyor. 

GÜNDE 30 TL TAKSAİTLE NE KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKİLİR?

Günde 30 TL Taksitle İş Bankası Kaç Lira İhtiyaç Kredisi Veriyor?

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler kredi maliyetlerini merak ediyorlar. Günde 30 TL taksit ödeme şartı ile yani aylık 900 TL taksitle İş Bankası 36 ay vadede müşterilerine 21 Bin TL ihtiyaç kredisi veriyor.