Halkbank 60 ay vadeli destek kredisi başvuru ekranı açıldı aylık 554 TL taksitle 25000 TL kredi

Vatandaşın artan nakit para ihtiyaçlarına yönelik kamu bankaları peş peşe yeni destek kredilerini açıklamaya devam ederken bu paketlerden birini de Halkbank sundu. Halkbank 60 ay vadeli destek kredisi veriyor. İşte ısı yalıtım kredisi başvuru şartları ve kredi hesaplama tablosu!
Halkbank 60 ay vadeli destek kredisi başvuru ekranı açıldı aylık 554 TL taksitle 25000 TL kredi

Devlet bankaları bir kere daha destek kredisi paketleri ile nakit para musluklarını açarken 60 ay vadeli kredi paketinde başvurular başladı. İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından müjdesi verilen kredi paketinde başvuru ekranı açıldı. 

Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaşın etkileri tüm dünyada küresel piyasalarda büyük bir ekonomik şok yaşanmasına neden olurken enerji fiyatları da rekor kırmıştı. Küresel piyasalarda enerji krizi ile doğalgaz, elektrik ve akaryakıt fiyatları cepleri yakarken Türkiye enerjide büyük oranda dışa bağımlı olması nedeniyle yaşanan süreçten daha fazla etkilenmişti. 

HALKBANK 60 AY VADELİ DESTEK KREDİSİ PAKETİNDE BAŞVURU EKRANI AÇILDI! 

Yaşanan krizin etkisi ile bu kış faturaların rekor kırması beklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamasında kamu bankaları üzerinden 60 ay vadeli destek kredisi vereceklerini duyurmuştu. Konutlarda her sene ısı yalıtımı olmaması nedeni ile boşa yakılan doğalgaz ve elektrik faturalarını düşürmek için yalıtım kredisi verileceği duyuruldu. 

Halkbank 60 ay vadeli destek kredisi başvuru ekranı açıldı aylık 554 TL taksitle 25000 TL kredi

50 bin liraya kadar verilecek olan kredi paketinden yararlanmak isteyen kişiler için başvuru ekranı açıldı. Başlayan başvurular kapsamında evine Pimapen olarak anılan yalıtımlı pencere, doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri yapmak isteyenlerin yanı sıra dış cephe mantolama sistemleri içinde başvurular kabul edilecek. 

Halkbank 60 ay vadeli destek kredisi başvuru ekranı açıldı aylık 554 TL taksitle 25000 TL kredi

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! 25 BİN TL ÇEKEN VATANDAŞ KAÇ LİRA AYLIK TAKSİT ÖDEYECEK?

Banka hem düşük faizli hem de uzun vadeli ihtiyaç kredisi desteği sağlayan Halkbank üzerinden 60 ay vadeli 25 bin TL destek kredisi çekenlerin aylık taksit tutarı 554 TL olarak gerçekleşecek. Krediden yararlanarak nakit para alan kişilerin toplam geri ödemeleri 33 bin 276 TL olarak yapılırken vatandaşın cebinden çıkacak olan toplam faiz yükü ise 8 bin 276 TL olarak gerçekleşecek.

Krediden yararlanacak vatandaşlar böylelikle kış öncesi ihtiyaçlarını giderirken doğalgaz ve elektrik faturası ödemelerinde de büyük tasarruf etmiş olacaklar. Özellikle de dış cephe bina yalıtımı ile doğalgaz faturalarında yüzde 50'ye varan tasarruf yapıldığı belirtilirken kredi desteği bu nedenle büyük önem taşıyor.