Halkbank aylık 415 TL taksitle 10000 TL hızlı kredi veriyor

Acil nakit paraya ihtiyacı olan müşterilerine Halkbank aylık 415 TL taksitle 10 bin TL ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusu için merak edilen detaylar haberimizde...
Halkbank aylık 415 TL taksitle 10000 TL hızlı kredi veriyor

Halkbank kredi paketleri Aralık ayına özel başlatılan yeni kredi kampanyaları ile güncellenmeye devam ederken bir destek paketini de Halkbank açıkladı. Açıklanan kredi paketinde aylık yüzde 1.89 faiz oranı ile 36 ay vadeli 10 bin liraya kadar nakit para desteği sağlanacağı ilan edildi. 

Halk Bankası ihtiyaç kredisi kampanyaları arasında yer alan Hızlı Kredi paketi ile düşük tutarlı acil nakit para ihtiyacı olan kişilere düşük faiz oranı ile ucuz kredi veriliyor. Kredi kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler için kolay başvuru imkanı da sundu. İşte kampanyanın merak edilen detayları ve başvuru yöntemleri... 

HALKBANK HIZLI KREDİ PAKETİ NEDİR, KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada "Bireysel ihtiyaçlarınız için 10.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir. Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitemizden kredi başvurunuzu yapabilir onaylı kredinizi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog’tan anında kullanabilirsiniz" diyerek yüzde 1,89 seviyesinden başlayan oranlarla kredi verileceği ilan edildi. 

Halkbank aylık 415 TL taksitle 10000 TL hızlı kredi veriyor

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU 36 AY VADELİ 10.000 TL KREDİ AYLIK KAÇ TL TAKSİTLE ÖDENİR?

Nakit paraya ihtiyacı olan kişiler için başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasında iki farklı kredi seçeneği sunuldu. Kredi çekerken hayat sigortası yaptıran kişilere aylık yüzde 1,89 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi verilirken hayat sigortasız kredi çekmek isteyen kişiler ise yüzde 1,94 faiz oranı ile kredi başvurusu yapabilecek. 36 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi paketinde ise aylık taksit tutarı 415,33 TL olarak gerçekleşecek. 

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilere en düşük bin TL en yüksek 10 bin TL kredi başvurusu yapma imkanı tanınırken kredi sonucu ise aynı gün bildiriliyor. Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog'tan üye olan kişiler başvuru yaparken yine Halkbank internet sitesi üzerinden de krediler bölümünden üye olmadan online kredi başvurusu yapılmasına olanak sağlanıyor. İnternetten yapılan kredi başvurularında 7 gün 24 saat başvuru yapma imkanı da tanınıyor.