Halkbank emeklilere 6.5 TL taksitle 5.000 TL anında kredi veriyor!

Halk Bankası emeklilere özel mini destek kredisi paketi ile nakit para desteği sağlıyor. Halk Bankası emekli mini ihtiyaç kredisi paketi ile aylık 195.38 TL taksitle 5 bin TL kredi veriliyor.
Halkbank emeklilere 6.5 TL taksitle 5.000 TL anında kredi veriyor!

Halkbank emeklilere 6.5 TL taksitle 5.000 TL anında kredi veriyor! Milyonlarca emekli yükselen enflasyon nedeni ile ay sonunu getirmekte zorlanırken emeklilere nakit para desteği için Halkbank yeni kampanyasını duyurdu. 

Nakit paraya ihtiyacı olan emeklilere yönelik olarak başlatılan kampanya kapsamında emekli mini kredi paketi ile aranılan şartları taşıyan emeklilere 5 bin liralık nakit para desteği sağlanacak. Krediden yararlanmak isteyen emeklilerin Halkbank maaş müşterisi olması ya da Halkbank maaş müşterisi olmak için hesaplarını taşıma şartı açıklanacak. 

HALKBANK EMEKLİ MİNİ KREDİ PAKETİ NEDİR?

Halk Bankası tarafından yapılan açıklamada "Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin 5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için aylık %1,58 faiz oranı ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 36 ay vadeli kredimizdir" denilerek kredi paketinin detayları açıklandı. 

Halkbank emeklilere 6.5 TL taksitle 5.000 TL anında kredi veriyor!

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! 36 AY VADELİ 5.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK KAÇ TL TAKSİTLE ÖDENİR?

Halk Bankası ihtiyaç kredisi paketinde ödemeler çekilen kredi tutarı ve vadesine göre hesaplanmakta olup 36 ay vadeli 5 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı 195,38 TL olarak gerçekleşecek. Kredi paketinden yararlanan kişilerin ödeyecekleri günlük taksit tutarı ise 6,5 TL civarında gerçekleşecek. Kredi çeken emekliler ödemelerini;

Aylık eşit taksitli,

Artan taksitli,

Azalan taksitli,

3 ayda bir eşit taksitli,

Serbest ödemeli olmak üzere kendi bütçelerine en uygun olanı seçerek yapabilecekler. 

 HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Halk Bankası ihtiyaç kredisi paketinde başvuru yapmak isteyen emekliler kendilerine en yakın Halk Bankası şubesi üzerinden şahsen başvuru yapabilecekleri gibi Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube’ye giriş yaparak ta Halkbank ihtiyaç kredisi başvuru formu doldurabilecekler.