Halkbank emeklilere özel duyurdu! 30.000 TL'lik kampanya açıklandı!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarından yararlanmak isteyenler bankaların kendilerine sundukları imkanları araştırıyorlar. Emekliler için Halkbank’ın Haziran kampanyası nedir? Promosyonun yanında Halkbank emeklilere hangi imkanları sunmaktadır?
Halkbank emeklilere özel duyurdu! 30.000 TL'lik kampanya açıklandı!

Yüksek enflasyon sorununu çok yakından yaşamak durumunda kalan emeklilerin önemli bir kısmı derin bir geçim sıkıntısı içerisinde bulunuyor. Bu geçim sıkıntısı karşısında bütçelerine destek arayan emeklilere en önemli imkanları bankaların emekli maaş promosyonu kampanyaları üzerinden yaptıkları ödemeler oluyor. Bankalar daha fazla emekli müşteriye sahip olmak amacıyla emeklilere farklı imkanlar sunabiliyorlar. Bu kampanyaları inceleyen emekliler de kendilerine en cazip imkanı sunan banka ile çalışmaya karar veriyorlar.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLARI ARTMIYOR!

Bankalar emekli maaş promosyonu kampanyalarında son aylarda adeta beklemeye geçtiler. Haziran ayının kampanyaları açıklanırken herhangi bir banka emekli maaş promosyonunda artış yoluna gitmedi. Bu politikaya maruz kalan emekliler de bankaların ek imkanlarından yararlanmayı düşünerek kriterlerini genişlettiler. Hangi banka ile çalışacaklarına bu bakış açısı ile karar veren emeklilerin tercihler zaman zaman farklılaşabiliyor.

HALKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Halkbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası en çok sorgulanan kampanyalar arasında yer alıyor. Halkbank emekli müşteri sayısı açısından Türkiye’nin önde gelen bankalarından birisi olarak gösteriliyor. Bu açıdan Halkbank’ın sağladığı promosyon imkanını çok sayıda emekli kullanabiliyor. Peki Halkbank emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapıyor?

Halkbank’ın emekli maaş promosyonu tarifesine göre müşterilere şu ödemeler yapılıyor:

Emekli müşterinin maaşı 3.500 TL’ye kadar ise bu kişiye 3.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Emekli müşterinin maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasındaysa bu kişiye 3.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi veriliyor.

Emekli müşterinin maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasındaysa bu kişiye 4.500 TL emekli maaş promosyonu ödeniyor.

Emekli müşterinin maaşı 10.000 TL’nin üzerindeyse bu kişiye 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ!

Halkbank’ın emeklilere maaş promosyonunun yanında sağladığı en cazip imkan ise ihtiyaç kredisi oluyor. Müşterilere ihtiyaç kredisi verilirken eğer emekli maaş promosyonundan yararlanılmışsa faiz indirimi yapılıyor. Aylık yüzde 1,69 faiz oranı ile emekli müşteriler Halkbank’tan 25.000 TL ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Maaş promosyonu ile eklendiğinde emeklilerin eline bu kampanyalar ile beraber toplamda 30.000 TL para geçiyor.