Halkbank ihtiyaç kredisi faizini indirdi! 25 Bin TL kredinin aylık taksit tutarı değişti!

Halkbank tarafından aylık yüzde 1,55 faizle ihtiyaç kredisi verilmeye başlandı. Halkbank'ın çok avantajlı ihtiyaç kredisinden faydalanabilmek için bir şart uygulanıyor.
Halkbank ihtiyaç kredisi faizini indirdi! 25 Bin TL kredinin aylık taksit tutarı değişti!

Nakit sıkışıklığı içerisinde olanlara Halkbank tarafından çok cazip bir ihtiyaç kredisi kampanyası haberi geldi. Bankacılık piyasasının en düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasını kullanıma sunan Halkbank para arayışlarına son veriyor. Bütçelerinde eksiklik olan veya herhangi bir durum için nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara Halkbank ucuz ihtiyaç kredisi dağıtıyor. 

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI DUYURUSU!

Halkbank'ın açıkladığı kampanya ile müşteriler çok uygun maliyetle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Kullanılan bu ihtiyaç kredisi için banka çok özel koşullar belirledi. Özellikle finansman sorunu yaşayanlar için Halkbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası adeta ilaç oluyor. Banka bu kampanyanın kimler için kullanılabileceğini de açıkladı.

Halkbank'ın avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilmek için ana bir şart bulunuyor. Bu kampanya tüm müşteriler için açık değil. Kampanyadan sadece maaşını Halkbank'tan alanlar yararlanabiliyorlar. Maaş hesaplarını Halkbank'a taşıyanlar düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Gerek emekliler gerekse de çalışanlar bu imkandan yararlanma hakkına sahip olabiliyorlar. 

Halkbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasının maliyetleri de açıklandı. Buna göre Halkbank aylık yüzde 1,55 faizle müşterilere ihtiyaç kredisi kullandıracak. Bu ihtiyaç kredisi faizi 25 Bin TL'ye kadar olan kredilerde geçerli olacak. Eğer kredi tutarı 100 Bin TL gibi yüksek bir limite çıkarsa o zaman ihtiyaç kredisi faizi aylık yüzde 1,69 olarak uygulanıyor.

Halkbank tarafından müşterilere ihtiyaç kredisi kullanımında 36 aya kadar vade imkanı da veriliyor. İhtiyaç kredisi çeken müşteriler bu kredinin geri ödemelerini 3 yıl içerisinde yapıyorlar. 3 yıla vadelenen ihtiyaç kredisinin taksit tutarları müşterilerin ödeme güçlerinin de ötesine geçmemiş oluyor. Halkbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasında 36 aya kadar vadeden sadece 50 Bin TL'ye kadar olan kredilerde yararlanılabiliyor. Eğer kredi tutarı 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasına çıkarsa o zaman vade 24 aya düşüyor. 100 Bin TL üzeri ihtiyaç kredilerine ise en fazla 12 aya kadar vade yapılabiliyor. 

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT TABLOSU!

Halkbank ihtiyaç kredisi faizini indirdi! 25 Bin TL kredinin aylık taksit tutarı değişti!

Halkbank'tan kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi kullananlara aylık yüzde 1,55 oranında kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya 917 TL taksit ödüyorlar.