Halkbank maliyeti değiştirdi! 300 Bin TL taşıt kredisi için yeni taksit tablosu!

Taşıt kredisi kullanarak otomobil sahibi olmak isteyenlere Halkbank fırsatları sunuldu. Halkbank müşterileri piyasanın en uygun koşullu taşıt kredisini çekerek otomobil sahibi olabiliyorlar.
Halkbank maliyeti değiştirdi! 300 Bin TL taşıt kredisi için yeni taksit tablosu!

Türkiye’de otomobil sahibi olmak isteyenler genellikle büyük bir bütçe sıkıntısı ile karşı karşıya kalmaya başladılar. Araç fiyatlarının yükselmesinden dolayı insanlar otomobil ihtiyaçlarını karşılarken gerekli olan bütçeleri bir araya getirmekte güçlük yaşayabiliyorlar. Bu durumda da bankaların taşıt kredisi kampanyaları tam olarak kurtarıcı oluyor. Bu kredi imkanlarını değerlendirenler otomobil sahibi olabiliyorlar. Ancak son günlerde taşıt kredilerinde çok önemli gelişmeler yaşandı.

TAŞIT KREDİLERİNDE HESAPLAR SİL BAŞTAN!

Taşıt kredisi çekmek için son günlerde bankalara başvuru yapan vatandaşlar bankaların enteresan kampanyaları ile karşılaşabiliyorlar. Türkiye’de bir süredir kredi musluklarının kapandığı biliniyor. Bankalara Merkez Bankası üzerinden yapılan zorunlu uygulamalar nedeniyle artık kolay kolay kredi imkanı sağlanamıyor. Bundan dolayı da taşıt kredisi faizleri oldukça yükseldi. Özel bankaların taşıt kredisi, faizleri yüzde 3’ün üzerine fırladı. Vatandaşların elinde taşıt kredisi için tek seçenek ise kamu bankaları kaldı.

HALKBANK’IN TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI SÜRÜYOR

Halkbank tarafından müşteriler çok uygun koşullarda taşıt kredisi kullandırılmaya devam ediliyor. Yaşanan tüm olumsuz gelişmelere karşın Halkbank’ın taşıt kredisi kampanyasında sadece küçük güncellemeler yapıldı. Yine müşteriler düşük faizle taşıt kredisi kullanırken tüm esnek ödeme imkanlarına da sahip olabiliyorlar. Bu da otomobil satın almayı oldukça kolay bir hale getirebiliyor.

HALKBANK’TAN 300 BİN TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

Halkbank’ın taşıt kredisi kampanyasında güncel koşullara göre bazı yenilikler yer almaya başladı. Öncelikle 400 Bin TL’nin altında sıfır kilometre otomobil kalmadığı için 48 ay vadeli taşıt kredileri rafa kalktı. Değeri 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasında olan otomobiller için 36 aya kadar vade ile taşıt kredisi kullanılabiliyor.

tasit-kredisi-hesaplama-001.jpg

Halkbank müşterileri 36 ay vadeli 300.000 TL taşıt kredisi çekebiliyorlar. Bu kapsamda kullanılan kredi için maliyet hesaplama tablosu yayınlandı. Halkbank'ın taşıt kredisi aylık faizinin yüzde 1,89 olduğu bildirildi. Bu faiz oranı bir süre öncesine kadar aylık 1,59 olarak uygulanıyordu. Faiz artışına gidilmesine karşın yine en uygun taşıt kredisini Halkbank veriyor.

Halkbank müşterileri 300.000 TL taşıt kredisini aylık 12.465 TL taksitle çekip bankaya 3 yıl içinde toplamda 448.771 TL ödeyerek kredi borcunu kapatabiliyorlar.