Halkbank sıfır ve 2.el ev almak isteyenlere 1 milyon TL limitli 0.99 1.20 1.29 faiz oranıyla konut kredisi kampanyası başlattı

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyen kişilere aradıkları kredi desteği Halkbank tarafından sunuldu. Halkbank hem sıfır hem de 2.el konut almak isteyen kişilere 1 milyon TL limitli yeni destek kredisi kampanyası başlattı.
Halkbank sıfır ve 2.el ev almak isteyenlere 1 milyon TL limitli 0.99 1.20 1.29 faiz oranıyla konut kredisi kampanyası başlattı

Kamu bankaları bir kere daha destek kredileri ile öne çıkmaya başlarken bu destek paketlerinden birini de Halkbank duyurdu. Halkbank konut kredisi kampanyası ile 3 farklı kredi paketinde hem sıfır hem de 2.el konut almak isteyen müşterilerine yönelik olarak 0.99 seviyesinden başlayan faiz oranları ile konut kredisi vereceğini ilan etti. 

Başlatılan kampanyanın hem sıfır hem de 2.el konut almak isteyen kişilere sunulması beğeni toplarken kredi faiz oranı ise en düşük pakette yüzde 0.99 seviyesinden başlarken yüzde 1,29 seviyesine kadar yükseliyor. Kampanyaya özel olarak Halkbank konut kredisi limiti ise 1 milyon TL olarak açıklandı. Yükselen konut fiyatları nedeniyle kredi paketinde limitlerde arttırılmış oldu. 

HALKBANK İLK KEZ EV ALACAK KİŞİLERE İLK EVİM KREDİ PAKETİNDE YÜZDE 0.99 FAİZ ORANI İLE KREDİ VERİYOR! 

Halkbank ilk evim konut kredisi paketinde ilk kez ev sahibi olacak, kendisi ve eşi adına tapusu olmayan müşterilerine sıfır konut almaları şartı ile yüzde 0,99 faiz oranı ile konut kredisi veriyor. Konut kredisi paketi hatırlanacağı üzere kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı. 

 SIFIR KONUT KREDİSİ PAKETİNDE AYLIK FAİZ ORANI YÜZDE 1.20 OLARAK AÇIKLANDI! 

Ev sahibi olmak için sıfır konut almak isteyen kişilere sunulan kredi faiz oranı yüzde 1,20 olarak ilan edildi. Kredi çekerek ev satın almak isteyenler için ise kredi üst limiti 1 milyon TL ile sınırlandırıldı. Böylelikle yükselen konut fiyatları nedeniyle kredi limitine takılan kişiler içinde yeni düzenleme yapılmış oldu. 1 milyon liraya kadar olan konut talepleri bu kredi paketi üzerinden yüzde 1,20 faiz oranı ile karşılanabilecek. 

Halkbank sıfır ve 2.el ev almak isteyenlere 1 milyon TL limitli 0.99 1.20 1.29 faiz oranıyla konut kredisi kampanyası başlattı

HALKBANK 2.EL KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

İkinci el ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak ise Halkbank konut kredisi faiz oranı yüzde 1,29 olarak ilan edildi. Bu kredi paketinde de kredi üst limiti 1 milyon TL olarak belirlendi. Krediden yararlanmak isteyen kişiler için başvurular Halkbank internet şubesi ve tüm şubeler üzerinden yapılabilecek. Kredi onayı alan kişilere 1 milyon liraya kadar 120 ay vadeli konut kredisi verilecek.