Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası'nın emekli maaş promosyonu planları kulislere sızdı! Bankalar promosyon tutarlarını 10 Bin TL'ye yükseltecek!

Emekli maaş promosyonları ile alakalı olarak kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın planı bankacılık kulislerine yansıdı. Gelen bilgilere göre emekli maaş promosyonlarına zam yapılarak tutar 10 Bin TL’ye kadar yükselecek? En yüksek emekli maaş promosyonu hangi bankada?
Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası'nın emekli maaş promosyonu planları kulislere sızdı! Bankalar promosyon tutarlarını 10 Bin TL'ye yükseltecek!

Türkiye’de son dönemlerde emeklilerin tek dayanak noktaları bankaların verdikleri emekli maaş promosyonları oldu. Hayat pahalılığı karşısında zor günler geçiren emeklilerin imdatlarına bankalar maaş promosyonları ile yetiştiler. Bankalar maaşlarını taşımaları karşılığında emeklilere hatırı sayılır miktarlarda maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar. Özel bankalar son dönemlerde kamu bankalarına emekli maaş promosyonlarında fark atarken bir emeklinin alabileceği maaş promosyonu 8.250 TL’ye kadar çıktı.

EMEKLİLERE EK ÖDEMELER DE YAPILIYOR?

Bankalar için emekliler çok önemli bir hale geldiler. Emeklileri ikna edebilmek için özel bankalar tüm kozlarını oynuyorlar. Bazı bankalar emekli yakınlarını getiren emekli müşterilere getirdikleri kişi başı 250 TL ödül verirken bazı bankalar da kredi kartı kullanımı ve otomatik fatura ödeme talimatı gibi şartlar karşılığında ek promosyon ödemesi yapıyorlar. Kamu bankalarının bu konuda sessizliklerini bozacaklarına dair bankacılık kulislerine gelen bilgi ise heyecan yarattı.

KAMU BANKALARININ PLANI KULİSLERE SIZDI

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın emekli maaş promosyonlarında özel bankaların gölgesinde kalmaları büyük bir sıkıntı yaratmaya başladı. Emekliler kamu bankaları ile çalışmak istedikleri halde düşük maaş promosyonlarından dolayı bu bankalardan maaşlarını yoğun bir şekilde taşımaya başladılar. Yüz binlerce emekli müşterisini kaybeden kamu bankaları ise emekli maaş promosyonlarını güncelleme kararı aldılar. Kamu bankaları emekli maaş promosyonu uygulamasının başladığı gün 750 TL maaş promosyonu ile giriş yapmıştı ve tutar aynı şekilde devam ediyor. Ancak bu bankaların kurum maaş ihalalerine katılıp 35 Bin TL kişi başı teklif verdiği biliniyor. Buna bağlı olarak emekliler için de 10 Bin TL maaş promosyonu planlaması yapıldığı iddia edildi.

MAAŞ PROMOSYONLARI 10 BİN TL’YE YÜKSELECEK BEKLENTİSİ!

Emekli maaş promosyonlarının güncel tutarlarına zam yapılacağına dair hem beklentiler hem de gelen bilgiler bulunuyor. Bankalar artan enflasyon ile doğru orantılı olarak maaş promosyonlarına da zam yapıyorlar. Yükselen enflasyon yeni bir emekli maaş promosyonu zammını da gerektiriyor. Bankaların Eylül ayı için emekli maaş promosyonunu 10 Bin TL’ye çıkaracakları iddia edildi. 2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alan emekli vatandaşlar maaşlarını taşıyarak bu promosyon ödemelerini bankalardan alabilecekler.

EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU HANGİ BANKADA?

Emekli maaş promosyonlarında güncel tutarlar merak ediliyor. İşte banka banka 2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara verilen emekli maaş promosyonu tutarları:

Garanti BBVA: 7.250 TL
Yapı Kredi Bankası: 7.250 TL
ING Bank: 7.000 TL
QNB Finansbank: 7.000 TL
Akbank: 7.000 TL
TEB: 5.500 TL
Türkiye Finans: 5.000 TL
İş Bankası: 5.000 TL
KuveytTürk: 2.000 TL
Şekerbank: 2.000 TL
Denizbank: 1.000 TL
Fibabank: 750 TL
Halkbank: 750 TL
Ziraat Bankası: 750 TL
Vakıfbank: 750 TL