Halkbank'tan 1 milyon 200 bin TL limitli konut kredisi destek paketi 120 taksit yapacaklar

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere Halkbank yeni yüksek limitli konut kredisi kampanyasını duyurdu. Halkbank konut kredisi destek paketi ile kredi limiti 1 milyon 200 bin liraya yükseltildi.
Halkbank'tan 1 milyon 200 bin TL limitli konut kredisi destek paketi 120 taksit yapacaklar

Ev satın almak için konut kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Halkbank yüksek limitli yeni konut kredisi paketini açıkladı. Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi kampanyası kapsamında düşük faizli yüksek limitli kredi desteği verileceği ilan edildi. 

Yükselen ev fiyatları nedeniyle vatandaşın konut kredisi paketindeki limit talebi de yükselirken Halkbank bu ihtiyaca yönelik olarak konut kredisinde limiti 1 milyon 200 bin TL olarak revize etti. Yapılan güncelleme ile düşük faizli, yüksek limitli kredi paketi ile vatandaşın ev sahibi olmasının kolaylaştırılması amaçlanıyor. 

HALKBANK HESAPLI EVİM KONUT KREDİSİ PAKETİ NEDİR, KİMLER KREDİ ÇEKEBİLİR?

Halk Bankası konut kredisi kampanyaları arasında yer alan Halkbank hesaplı evim konut kredisi paketi için yapılan başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

En az taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırılması,

En az üç adet otomatik ödeme talimatı verilmesi,

Halkbank kredi kartı alınması İnternet/Mobil/Dialog şube üyeliklerinin yaptırılması,

Halkbank Hayat Sigortası, DASK, Konut Sigortası yaptırılması, 

Halkbank BES, Her Şeye Hazırım Ferdi Kaza Sigortası, Cankurtaran Sağlık Sigortası, Riskli Hastalıklar Sigortası, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Kredi İşsizlik Sigortası ürünlerinden en az üç tanesinin yapılması, 

Halkbank Hesaplı Bankacılık Masraf Paketine sahip olunması yer aldı. 

HALKBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Konut kredisi çekmek isteyen kişilere yönelik olarak Halkbank hesaplı evim konut kredisi paketinde faiz oranı 100 bin liraya kadar olan konut kredisi paketinde 1,20 ve bu rakamı aşarak 1 milyon 200 bin liraya kadar olan kredi talepleri için ise yüzde 1,29 olarak ilan edildi. 

Halkbank'tan 1 milyon 200 bin TL limitli konut kredisi destek paketi 120 taksit yapacaklar

Düzenlenen kredi paketinden 120 ay vadeli 1 milyon 200 bin TL konut kredisi çeken kişilerin aylık taksit tutarları ise 20 bin 161 TL olarak hesaplanıyor. Yine konut kredisi tahsis ücreti için talep edilen rakam ise 6 bin TL olarak duyuruldu. Kredi paketinden yararlanmak için tüm Halkbank şubeleri üzerinden Halkbank konut kredisi başvuru formu doldurulabileceği gibi Halk Bankası internet şubesi üzerinden de ön başvuru yapılabilecek.