Halkbank'tan asgari ücretli çalışanlara 20.000 TL ihtiyaç kredisi anında hesapta!

Nakit para ihtiyacı olan asgari ücretli çalışanlara nakit para desteği Halkbank'tan geldi. Halkbank ihtiyaç kredisi...
Halkbank'tan asgari ücretli çalışanlara 20.000 TL ihtiyaç kredisi anında hesapta!

Halk Bankası ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişiler için birbirinden avantajlı kredi paketlerini kullanıma sundu. Ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlar ay sonunu getirmek için bankaların kapılarını çalmaya devam ederken Halkbank merakla beklenen kredi kampanyasını duyurdu.

Açıklanan kampanya kapsamında nakit paraya ihtiyacı olan kişilere aradıkları destek için Halkbank bir kere daha elini taşın altına koydu ve dev kampanyasını açıkladı. Temmuz ayı boyunca geçerli olan kampanya kapsamında özel sektör çalışanlarına düşük faiz oranları ile nakit para desteği sağlanacak. 

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Özel bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları büyük bir hızla yükselmeye devam ederken kamu bankaları ise faiz oranı indirimleri ile öne çıktı. Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank düşük faiz oranı ile emeklilere, özel sektör çalışanlarına ve maaş müşterilerine özel kredi fırsatı ile nakit para desteği sağlıyor. 

Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,79 olarak uygulanırken kredi paketinden yararlanmak isteyen kişiler için başvuru Halkbank internet sitesi ve Halkbank şubeleri üzerinden yapılabilecek. İhtiyaç kredisi çekmek isteyen kişiler Halkbank mobil şube müşterisi olmaları durumunda internetten anında ihtiyaç kredisi başvurusu da yapabilecekler. 

Halkbank'tan asgari ücretli çalışanlara 20.000 TL ihtiyaç kredisi anında hesapta!

36 AY VADELİ İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİNDE 20 BİN TL'NİN İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL?

Kredi çekmek istiyorum diyen kişilere uygun seçenekler sunan Halkbank kredi paketinde asgari ücretli çalışanlara internetten 50 bin liraya kadar limitli ihtiyaç kredisi paketi sunuluyor. İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere sunulan kredi paketinde 36 ay vadeli 20.000 TL ihtiyaç kredisi paketinde aylık taksit tutarı 814,90 TL olarak gerçekleşiyor. 

Yüzde 1,79 faiz oranı ile verilen ihtiyaç kredisi paketinde 20 bin TL ihtiyaç kredisi çeken kişilerin toplam kredi geri ödemesi ise 29 bin 336,40 TL olarak gerçekleşecek. Böylelikle 20 bin TL ihtiyaç kredisi geri ödemesinde ödenen faiz yükü 9 bin 336,40 TL olarak gerçekleşecek. 

Kredi sicili temiz olan ve kara listede olmayan asgari ücretli çalışanların ihtiyaç kredisi başvurusu onaylanırken, ne yazık ki düşük kredi notu olan kişilerin kredi onayı almaları zorlaşıyor. Kredi onayı alan kişilere ödeme aynı gün içerisinde yapılıyor.