Halkbank'tan asgari ücretlilere 25 Bin TL kredi!

Asgari ücretli vatandaşlar için Halkbank önemli bir finansman desteği açıkladı. Halkbank bu vatandaşlara düşük faizle ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Nakit sıkışıklığı yaşayan asgari ücretliler bu kampanya ile finansal sorunlarını aşıyorlar.
Halkbank'tan asgari ücretlilere 25 Bin TL kredi!

Yaşanan ekonomik koşullar asgari ücretli vatandaşları oldukça zorlamaya devam ediyor. Maaşlarına zam alsalar da pahalılaşan hayat bu vatandaşların bütçelerini sarsıyor. Geçmişten gelen borçlarla güncel harcamalar birikince asgari ücretliler bütçelerini sürdürebilme konusunda sorun yaşıyorlar. Bu vatandaşlar yaşadıkları finansman sorunlarını aşabilmenin yollarını ararken Halkbank'tan özel bir kredi kampanyası haberi geldi. Halkbank tarafından asgari ücretlilere özel faizli ihtiyaç kredisi veriliyor. 

HALKBANK KREDİ KAMPANYASI İLE NAKİT DESTEĞİ SAĞLIYOR!

Halkbank, Türkiye'de en geniş kitlelere ulaşabilen bankaların başında geliyor. Esnaf, KOBİ, emekli, memur, işçi gibi müşteri gruplarının önemli bankası olan Halkbank aynı zamanda özel sektörde çalışan asgari ücretliler için de ciddi imkanlar sağlıyor. Özel sektör çalışanlarına ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan Halkbank bu açıdan da diğer bankalar ile arasında büyük bir fark ortaya koydu. 

Asgari ücretlilere bankalar genellikle kredi kullandırmayı pek tercih etmiyorlar. En alt seviyeden gelirleri olan ve özel sektörde çalıştıkları için iş garantileri yüksek olmayan bu vatandaşları bankalar ikinci hatta üçüncü plana atabiliyorlar. Halkbank ise bu vatandaşlar için özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyerek bu vatandaşlar için hedef banka haline geldi.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ!

Halkbank'ın asgari ücretlilere sağladığı kredi imkanları belli oldu. Kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi çekebilen asgari ücretlilere Halkbank aylık yüzde 1,79 oranında faiz uyguluyor. Diğer bankaların ihtiyaç kredisi faizleri ile karşılaştırma yapıldığında çok iyi bir faiz oranı olan bu maliyetle nakit destek almak da cazip olarak değerlendiriliyor. Halkbank da sağladığı bu avantajla çok sayıda ihtiyaç kredisi başvuru alıyor. 

36 TAKSİTLE GERİ ÖDEME!

Asgari ücretliler için ihtiyaç kredisi kullanımında geri ödeme tutarlarının da büyük önemi bulunuyor. Halkbank'tan ihtiyaç kredisi çeken asgari ücretliler 36 ay vade imkanından yararlanabiliyorlar. Bu şekilde kredi taksit tutarları da düşük seviyede tutulabiliyor. Ayrıca banka tarafından bu kampanyada müşterilere çeşitli esnek ödeme seçenekleri de sunuluyor. 36 ay vade imkanı ise 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde geçerli oluyor. 

KREDİ MALİYET HESAPLAMA TABLOSU!

Halkbank'tan asgari ücretlilere 25 Bin TL kredi!

Halkbank'tan ihtiyaç kredisi çeken asgari ücretlilerin kredi hesaplamaları aylık yüzde 1,79 faizle yapılıyor. 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda aylık kredi taksiti 1.018 TL, toplam kredi maliyeti ise 36.670 TL olarak hesaplanıyor.