Halkbank'tan emeklilere ihtiyaç kredisi jesti! 25 Bin TL ihtiyaç kredisi bu taksitle veriliyor!

Halkbank'tan emeklilere sürpriz bir ihtiyaç kredisi kampanyası geldi. Kampanya kapsamında emekliler aylık 1,55 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.
Halkbank'tan emeklilere ihtiyaç kredisi jesti! 25 Bin TL ihtiyaç kredisi bu taksitle veriliyor!

Türkiye'de emeklilere yönelik kampanyaları ile dikkat çeken bankalardan birisi olan Halkbank yeni bir kampanya ile emeklilerin karşısına çıktı. Emeklilerin finansal sorunlarına en etkili çözümleri üreten bankalardan olan Halkbank yeni bir kredi kampanyasının startını verdi. Bu kampanya kapsamında emekliler düşük faizle ihtiyaç kredisi çekme imkanına sahip oluyorlar.

 HALKBANK EMEKLİ KREDİ KAMPANYASI!

Halkbank'ın emekli kredi kampanyası kapsamında açıkladığı ihtiyaç kredisi kampanyası emekli müşterilerin acil nakit ihtiyaçlarına köklü bir çözüm getiriyor. Emekliler düşük faizle ihtiyaç kredisi çekerken yaşadıkları nakit sıkışıklığı sorunlarına da çare bulabiliyorlar. B konuda Halkbank tüm imkanları emekli müşteriler için seferber ediyor. 

1,55 FAİZLE İHTİYAÇ KREDİSİ!

Halkbank'ın emekli müşteriler için açıkladığı ihtiyaç kredisi kampanyasının aylık faiz oranı yüzde 1,55 olarak açıklandı. Emekliler bu faiz oranı ile şu anda herhangi bir bankadan ihtiyaç kredisi desteği alamıyorlar. bu faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekmek faiz maliyetini oldukça düşürürken emekliler için bu çok önemli bir fırsat olabiliyor. 

ESNEK ÖDEME İMKANI VERİLİYOR

Halkbank'ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere çok önemli bir imkan da sağlanıyor. Müşteriler ihtiyaç kredisinin ödeme planlarını bütçelerine ve gelir akışlarına göre belirleyebiliyorlar. Aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli ve serbest ödemeli şeklinde ihtiyaç kredisi ödeme planlarından birisi tercih edilebiliyor. Halkbank burada inisiyatifi tamamen müşteriye bırakıyor. 

36 AY VADE UYGULANIYOR

İhtiyaç kredisi çekmek için Halkbank'a başvuran emekli müşterilere 36 ay vade imkanı veriliyor. Bu azami vade süresi 50 Bin TL ile sınırlandırılıyor. Müşteri 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasında bir tutarda ihtiyaç kredisi çekerse o zaman ihtiyaç kredisi vadesi en fazla 24 ay olabiliyor. 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredilerine ise en fazla 12 ay vade yapılabiliyor. 

25 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMA TABLOSU

Halkbank'tan emeklilere ihtiyaç kredisi jesti! 25 Bin TL ihtiyaç kredisi bu taksitle veriliyor!

Halkbank emekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında kullanılan kredilere banka aylık yüzde 1.55 oranında faiz uyguluyor. 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşteriler bankaya vade süresince her ay 971 TL kredi taksiti ödüyorlar.