Halkbank'tan emeklilere özel kampanya! 25 Bin TL ve 100 Bin TL kredi veriliyor!

Emeklilere yönelik kampanyaları ile dikkat çeken bankaların başında gelen Halkbank tarafından emekli müşterilere özel olarak bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Buna göre emekliler düşük faizle ihtiyaç kredisi çekebilecekler.
Halkbank'tan emeklilere özel kampanya! 25 Bin TL ve 100 Bin TL kredi veriliyor!

Türkiye’de bankaların emeklilere yönelik kampanyalarında son aylarda ciddi anlamda çeşitlenme yaşanıyor. Emeklilere bankalar çeşitli imkanları sağlamaya başladılar. Ancak uzun yıllardır emeklilerin bankası olarak bilinen Halkbank diğer rakiplerine adeta meydan okudu. Emekliler için ihtiyaç kredisi kampanyasını açıklayan banka düşük faiz ile müşterilerine çok önemli bir imkanı sundu. Emekliler en düşük faizle ihtiyaç kredisini Halkbank’ta kullanabilecekler.

EMEKLİLER İÇİN ÖZEL KAMPANYA

Halkbank’ın emeklilere özel olarak hazırladığı ihtiyaç kredisi kampanyasının koşulları açıklandı. Buna göre emekliler nakit sıkışıklıklarını Halkbank’a ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak sonlandırabilecekler. Üstelik bunun için de emeklilerin çok yüksek maliyetleri göze almaları gerekmeyecek. Piyasadaki en düşük faiz ile ihtiyaç kredisi kullanabilecek olan emekliler Halkbank’ın kampanyası ile kendilerine çok özel bir nakit kaynak alanı açabilecekler.

Halkbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası açıklamasına göre emekli müşterilere aylık yüzde 1,55’ten başlayan faizlerle ihtiyaç kredisi verilebilecek. Bu faiz oranı belirli bir limit kapsamında geçerli olacak. Örneğin 25 bin TL ihtiyaç kredisi aylık yüzde 1,55 faizle kullandırılabilecek. Ancak emekli müşteri 100 Bin TL ihtiyaç kredisi talep ederse o zaman uygulanan faiz aylık yüzde 1,69’a yükselecek. Düşük limite düşük faiz politikası ihtiyaç kredisi kampanyasının en önemli mottosu olacak.

Emeklilere verilecek olan özel ihtiyaç kredilerinde uygulanacak olan azami vade süreleri de belirlendi. Buna göre müşteriler BDDK’nın talimatların aykırı olmayacak vade sürelerini kullanabilecekler. Bu kapsamda 50 Bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredileri 34 aya kadar ve 100 Bin TL üzerindeki ihtiyaç kredileri 12 aya kadar vade ile verilebilecek.

KREDİ MALİYET HESAPLAMALARI!

Halkbank'tan emeklilere özel kampanya! 25 Bin TL ve 100 Bin TL kredi veriliyor!

Halkbank emeklilere yönelik kullandırılacak olan ihtiyaç kredilerine dair örnek maliyet hesaplama tablosunu da yayınladı. Buna göre 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanımında aylık yüzde 1,55 faiz uygulanıyor ve bu kredinin aylık taksiti 971 TL oluyor. 24 ay vadeli 100 Bin TL ihtiyaç kredisi hesaplamasında ise aylık yüzde 1,69 faiz uygulanıyor ve kredi taksiti de 5.354 TL oluyor.