Hazine Bakanı Nebati'den 84 ay vadeli taşıt kredisi müjdesi geldi Halkbank tek bir şartla o kişilere verecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati milyonlarca kişiye yeni destek kredisi müjdesi verdi. Bakan Nebati tarafından yapılan duyuru ile Halkbank destek kredisi paketinde başvuru ekranı açıldı. Halkbank esnaf kredisi nedir, kimlere verilir, başvuru şartları neler?
Hazine Bakanı Nebati'den 84 ay vadeli taşıt kredisi müjdesi geldi Halkbank tek bir şartla o kişilere verecek!

Hazine Bakanı Nebati 'den 84 ay vadeli taşıt kredisi müjdesi geldi Halkbank tek bir şartla o kişilere verecek! Ekonominin desteklenmesi amacı ile can suyu destek kredisi paketleri peş peşe açıklanırken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yapılan duyuru ile başvuru ekranının açıldığı ilan edildi. 

Başvurusu başlayan kredi paketleri ile aranılan şartları taşıyan kişilere düşük faizli ve faizsiz destek kredisi verileceği ilan edilirken aynı zamanda 84 ay vadeli taşıt kredisi müjdesi de geldi. Peki, 84 ay vadeli araç kredisi kimlere verilecek, başvuru şartları neler?

HALKBANK 84 AY VADELİ TAŞIT KREDİSİ KİMLERE VERİLECEK, BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Milyonların beklediği kredi müjdesini Bakan Nebati yaptığı açıklama ile duyurmuş ve "Esnaf ve sanatkarlarımızın finansman ihtiyacını karşılamak için 60 ay vade imkanı ve %7,5’lik faiz oranıyla Halkbank vasıtasıyla kullandırılacak 100 milyar TL tutarındaki Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi, Cumhurbaşkanı Kararıyla yürürlüğe girmiştir" diyerek başvuru ekranını açıldığını ilan etmişti. 

Açıklanan kredi paketi ile sıfır araç alacak kişilere 84 ay vadeli taşıt kredisi müjdesi geldi. Kredi paketinde;

  • Mesleki faaliyetinizle uyumlu iş yeri ve taşıt alımı için 1 milyon 500 bin liraya kadar yatırım kredisi verileceği, 
  • Bu kredilerin geri ödemelerinin 84 ay vadeli olacak, 
  • İsteyen kişilere aylık ya da 3 aylık ödeme seçeneklerinin sunulacağı ilan edildi. 

Hazine Bakanı Nebati'den 84 ay vadeli taşıt kredisi müjdesi geldi Halkbank tek bir şartla o kişilere verecek!

HALKBANK'TAN SIFIR ARAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Aranan başvuru şartlarına uyan kişiler başvurularını Halkbank şubeleri üzerinden yapılacak olup başvurusu uygun bulunan kişilere 84 ay vadeli araç kredisi desteği sağlanacak. Kredi başvurusu yapmak isteyen kişilerin Esnaf ve sanatkarlar Odası ve Siciline kayıtlı faal esnaf ve sanatkarlar kategorisinde yer alması yeterli olacak. Bu kişilerin işyerinde kullanmak amacı ile satın alacakları araçlara 84 ay vadeli kredi verilecek.