Hemen başvuru yapana bu gece yarısına kadar yatırılacak! QNB Finansbank 25.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor

İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere yönelik olarak QNB Finansbank Mart ayına özel yeni kredi kampanyası ve fırsatlarını açıkladı!
Hemen başvuru yapana bu gece yarısına kadar yatırılacak! QNB Finansbank 25.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor

Hemen başvuru yapana bu gece yarısına kadar yatırılacak! QNB Finansbank 25.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor - Nakit paraya ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak bankaların yeni kredi kampanyaları ve fırsatları peş peşe açıklanmaya devam ederken QNB Finansbank cepleri rahatlatacak yeni kampanyasını duyurdu. 

Şubeye bile gitmeden cep telefonu üzerinden kredi başvurusu yapma imkanı sunan QNB Finansbank bu sayede hafta sonu bile nakit para ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlıyor. Bankanın müşterisi olan kişiler ise Finansbank mobil şube uygulaması üzerinden ihtiyaç duydukları nakit parayı anında hesaplarına 36 aya kadar vadeli kredi çekerek aktarabiliyorlar. 

QNB FİNANSBANK KAMPANYALARI PEŞ PEŞE AÇIKLANDI! ACİL PARAYA İHTİYACI OLANA AYNI GÜN KREDİ FIRSATI! 

Finansbank tarafından yapılan açıklama ile pek çok kredi paketi için başvuru ekranı açıldı. Bu kredi paketleri:

"Yeni Müşteri Kampanyası: Yeni müşterilerimizin yararlanabileceği 50.000 TL ve 24 ay vadeye kadar 1.39% faiz oranıdır.

Kampanyalı İhtiyaç Kredisi: QNB Finansbank’tan son 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmadıysanız ve mevcutta açık ihtiyaç krediniz ya da hazır krediniz bulunmuyorsa size özel oranlardan yararlanabilirsiniz.

Borç Transferi Kredisi: Diğer tüm banka borçlarınızı QNB Finansbank’ta tek çatı altında toplayarak ödemelerinizi düzenleyin.

Kamu Çalışanına Özel Kredi: Kamu çalışanlarına özel fırsat! Avantajlı faiz oranları ve 3 ay erteleme seçeneği ile kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi QNB Finansbank’ta.

Finansmaaş Kredisi: Maaşını QNB Finansbank’tan alan müşterilerimize özel ihtiyaç kredisi faiz oranı avantajımızdan faydalanın." şeklinde sıralandı. 

Hemen başvuru yapana bu gece yarısına kadar yatırılacak! QNB Finansbank 25.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor

36 AY VADELİ 25.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL?

Düzenlenen kredi kampanyasından yararlanarak 36 ay vadeli 25 bin TL ihtiyaç kredisi çeken kişilerin aylık taksit tutarları ise 1.069 TL olarak gerçekleşecek. Kredinin toplam geri ödemesi ise 38 bin 502 TL olarak hesaplanacak. Yani 36 ay taksitle 25 bin TL borç para alan kişiler bankaya 13 bin 500 TL'lik faiz ödemesi yapacaklar.