Heyecanla beklenen Peugeot 408 geliyor! Türkiye satış fiyatı belli oldu!

Merakla beklenen Peugeot 408 Türkiye’de satışa çıkıyor. Resmi olmayan kaynaklar Peugeot 408 için Türkiye fiyatını ve satışa ne zaman çıkacağını açıkladılar. Peugeot 408 kaç TL’ye satılacak?
Heyecanla beklenen Peugeot 408 geliyor! Türkiye satış fiyatı belli oldu!

Otomobil dünyasını yakından takip edenler Peugeot 408 modelinin Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağını büyük bir merakla bekliyordular. Resmi olmayan kaynaklardan gelen bilgiler bu meraklı bekleyişi sona erdirdi. Peugeot’un Türkiye’de piyasaya sürmeye hazırlandığı Pugeot 408 için ayrıntılı bilgiler belli oldu.

PEUGEOT 408 NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Fransız devi Peugeot tarafından Türkiye’de satışa çıkarılması beklenen Peugeot 408 için tarih belli oldu. Güvenilir kaynakların vermiş oldukları bilgilere göre Mart ayının sonunda Peugeot 408 Türkiye’de satışa sunulacak. Firmanın Peugeot 408 için bir lansman töreni yapması beklenirken lansmana özel fiyat uygulamasının olup olmayacağı henüz netleşmedi.

PEUGEOT 408 TÜRKİYE FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Otomobillerin Türkiye fiyatları oldukça farklı olabiliyor. Bu da ÖTV ve KDV gibi vergi kalemlerinden kaynaklanıyor. Elde edilen bilgilere göre Peugeot 408 iki farklı donanım seçeneği ile Türkiye’de satışa çıkarılacak. Resmi olmayan fiyat listesine göre Peugeot 408 Türkiye satış fiyatları şu şekilde olacak:

-Peugeot 408 1.2 PureTech 130 bg Allure: 1 Milyon 110 Bin TL
-Peugeot 408 1.2 PureTech 130 bg GT: 1 Milyon 283 Bin TL

TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER?

Peugeot için öne çıkan en önemli teknik özellik hibrit motor oluyor. Bunun yanında tasarım olarak da oldukça farklı bir araç otomobil tutkunlarını karşılıyor. Tasarımda ilk göze çarpan ise markaya özgü olan kedi duruşu oluşuyor. Otomobilin ön tasarımında Peugeot’un yeni aslan başlı logosu yer alıyor. Arka tasarımda tamponun ters kesimi göz alıcı bir nitelik olarak gözlemleniyor. Ayrıca 19 inçlik Graphite jantlar da otomobile modern bir görünüm kazandırıyor. Otomobilin farlarında Matrix LED teknolojisi kullanıldı. Yüksek aydınlatma performansı veren bu teknoloji ince far tasarımına da imkan tanıyor.