Hiç peşinatı olmayanda ev sahibi olacak! Yapı Kredi peşinatsız konut kredisi veriyor

Ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak Yapı Kredi bankası tamamına konut kredisi kampanyası başlattı. Sıfır peşinatla ev sahibi olmak isteyen kişiler için YKB konut kredisi kampanyası başvurusu başladı!
Hiç peşinatı olmayanda ev sahibi olacak! Yapı Kredi peşinatsız konut kredisi veriyor

Yapı Kredi Bankası ev sahibi olmak isteyen müşterilerine yönelik olarak yeni kredi kampanyasını açıkladı. Açıklanan kredi paketinde ev satın almak isteyen ancak nakit para birikimi olmayan kişilere sıfır peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuldu. 

Düzenlenen kampanya kapsamında 120 ay vadeli konut kredisi desteği sağlanırken aynı zamanda konut peşinatı veremeyecek kişilerin yine de başvuru yapmasına imkan tanındı. Düzenlenen kampanya için konut kredisi başvurusu tüm Yapı Kredi Bankası şubeleri üzerinden ilgili başvuru evraklarının teslim edilmesi ile yapılabilecek. 

YAPI KREDİ BANKASI YÜZDE 100 MORTGAGE KAMPANYASI NEDİR?

Türkiye'nin en köklü ve büyük bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası ev satın almak isteyen müşterilerine yönelik olarak % 100 Mortgage kampanyası başlattı. Başlatılan kampanya hakkında yapılan açıklamada "Yeni evinizi satın alırken peşinatınız yoksa ve evin değeri kadar kredi kullanmak istiyorsanız yeni eviniz ile birlikte mevcut evinizi de teminat göstererek kredilendirme oranında avantaj sağlayabilirsiniz. Kredi tutarı, teminat olarak alınacak mevcut ve satın alınacak konutun toplam ekspertiz değerine göre belirlenecektir" ifadelerine yer verildi. 

Hiç peşinatı olmayanda ev sahibi olacak! Yapı Kredi peşinatsız konut kredisi veriyor

YAPI KREDİ BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Aralık ayının son günleri yaşanırken Yapı Kredi Bankası aylık yüzde 2,05 olarak uygulanıyor. 120 ay vadeli 100 bin TL konut kredisi çeken bir kişinin bu pakette ödediği aylık kredi taksit tutarı ise 2 bin 246 TL olarak gerçekleşiyor. 60 ay vadeli konut kredisi çeken kişiler ise aynı pakette vade süresi kısaldığı için 2 bin 911 TL ödeyerek konut kredisi borçlarını kapatabilecekler. 

 YAPI KREDİ BANKASI KONUT KREDİSİ YAŞ ŞARTI KAÇ?

Tüm diğer bankalarda olduğu gibi Yapı Kredi Bankası da konut kredisinde yaş şartı uygulamaktadır. Bankanın aradığı yaş şartı ise konut vadesi sonunda azami yaşın 70 olması şartıdır. Yani 120 ay vadeli konut kredisi başvurusu yapmak isteyen bir kişi en fazla 60 yaşında olmalıdır. Yaş şartının aşılması durumunda kredi vadesi düşürülerek başvuru yapılmasına olanak sağlanırken YKB konut kredisi başvurusu ise tüm şubeler üzerinden ve internet sitesi ile mobil şube üzerinden yapılabilmektedir.