Hyundai Tucson 25 Bin TL indirim kampanyası! Şimdi al Haziran 2023'e ödemeye başla!

Türkiye’de çok satan otomobiller arasında yer alan Hyundai Tucson için 25 Bin TL indirim ve Haziran 2023’te ödemeye başla kampanyaları açıklandı.
Hyundai Tucson 25 Bin TL indirim kampanyası! Şimdi al Haziran 2023'e ödemeye başla!

Sıfır kilometre otomobiller için açıklanan ve devam eden araba kampanyaları çok sayıda kişinin radarında kalmaya devam ediyor. Yıl sonu için yeni bir otomobil satın almak isteyenler araba kampanyalarını araştırıyorlar. Sıfır kilometre otomobiller için firmalar da çok cazip fırsatlarla yıl sonunda müşterilerin karşısına çıkıyorlar.

FİRMALAR STOKLARI BOŞALTIYOR!

2023 yılının başlamasına yaklaşık 1 aylık bir süre kaldı. Bu süre içerisinde otomobil firmaları stoklarında bulunan 2022 model araçları eritmenin derdine düştüler. 2023 yılında 2022 model araçları satabilmek için firmalar ekstra indirim yapmak zorunda kalacaklar. Bunun planlamasını yapan firmalar bugünden stoklarını boşaltmanın derdine düştüler. Düzenlenen araba kampanyaları ile firmalar ellerindeki araç fazlasını satmak istiyorlar.

HYUNDAİ TUCSON KAMPANYASI!

2022 yılında yılın otomobili seçilen Hyundai Tucson için firma tarafından araba kampanyası açıklandı. Firma bu oldukça beğenilen otomobili satmak için müşterilere iki ayrı teklifte bulunuyor. Bu teklifleri değerlendirenler oldukça uyugn imkanlarla sıfır kilometre Hyundai Tucson sahibi olabiliyorlar.

Hyundai Tucson için açıklanan ilk kampanya 25 Bin TL indirim kampanyası oldu. Hyundai Tucson Comfort 1.6 T-GDI DCT versiyonu için müşterilere 25 Bin TL nakit indirimi yapılıyor. Bu indirim Hyundai Tucson’un diğer versiyonlarını kapsamıyor.

Hyundai Tucson için açıklanan bir diğer kampanya ise 6 ay sonra ödenmeye başlanan kredi desteği oldu. Bu kampanya kapsamında kredi kullanan müşteriler ödemelere Haziran 2023’te başlıyorlar. Hyundai’nin yönlendirdiği bankalardan taşıt kredisi çeken müşteriler bu ertelemeli kredileri alabiliyorlar. Kredi koşulları ise kredi çekilen bankaya göre değişiyor. çekilecek olan taşıt kredisine göre ödenecek olan peşinat da değişiyor.