Hyundai’den Aralık’ta ödemeye başla fırsatı! i10, i20, Elantra, Bayon, Kona, Tucson kampanyaları!

Hyundai sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyen müşterilere çok özel imkanlar sağlıyor. Hyundai marka sıfır kilometre otomobil satın alanlar ödemelere Aralık 2023’te başlıyorlar.
Hyundai’den Aralık’ta ödemeye başla fırsatı! i10, i20, Elantra, Bayon, Kona, Tucson kampanyaları!

Sıfır kilometre otomobillerde araba kampanyaları çok önemli bir hale geldi. Artan otomobil fiyatlarının ardından insanlar sıfır kilometre araç satın alabilmek için araba kampanyaları ile firmaların kendilerine özel imkanlar vermelerini istiyorlar. Bu özel imkanlar fiyat indirimi şeklinde olmasa da ödeme kolaylıkları halinde olabiliyor. Böylece otomobil satın alma süreci biraz daha kolaylaşabiliyor. Bu şekilde çok ses getiren kampanyalardan birisini de Hyundai açıkladı.

HYUNDAİ ARABA KAMPANYALARI!

Hyundai tarafından Mayıs ayının sonuna kadar geçerli olacak araba kampanyaları açıklandı. Sıfır kilometre Hyundai model bir araç satın almak isteyen müşterilere çok önemli bir ödeme kolaylığı sağlanıyor. Buna göre müşteriler Mayıs ayı içerisinde otomobil satın almak için Hyundai’ye başvurduklarında araçların fiyatlarının bir kısmını anlaşmalı bankalardan kullanacakları taşıt kredileri ile ödeyecekler. Bu kullanılan taşıt kredisinin geri ödeme planında ise 6 ay taksit erteleme uygulanacak. Müşteriler Mayıs ayında satın aldıkları otomobillerin taşıt kredisi taksitlerini Aralık 2023’te ödemeye başlayacaklar. Bu süreçte herhangi bir ödeme yapılmayacak.

Hyundai araba kampanyası kapsamında müşteriler otomobilleri satın almak için modelden modele değişen tutarlarda peşin ödeme yapacaklar. Bu peşin ödemenin ardından geri kalan kısım için kredi imkanı sağlanacak. Bu kampanya tüm Hyundai model araçları kapsıyor. 6 ay kredi ödemesi erteleme kampanyası ile Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai Elantra, Hyundai Kova, Hyundai Bayon ve Hyundai Tucson model araçlar satın alınabilecek.

Hyundai’nin bu avantajlı araba kampanyasından yararlanabilmek için müşterilerin Mayıs ayının sonuna kadar süreleri olacak. Bu süre tamamlandığında Haziran ayında yeni kampanyaların devreye girmesi bekleniyor. Yeni kampanyaların neler olacağına dair ise henüz kamuoyuna yansıyan bir bilgi bulunmuyor.