İhtiyaç kredisi jesti! Vakıfbank açıkladı, 50 Bin TL kredi bu taksitle veriliyor!

İhtiyaç kredisi kullanmak için arayışta olanlara faiz indirimi haberini Vakıfbank duyurdu. Vakıfbank'a başvuran müşteriler 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisini faiz indirimi ile kullanabilecekler.
İhtiyaç kredisi jesti! Vakıfbank açıkladı, 50 Bin TL kredi bu taksitle veriliyor!

Türkiye'de çok geniş kesimlerin yaşadıkları nakit sıkışıklıkları ihtiyaç kredilerine olan ilgiyi yükseltti. Maaşlı geçinen vatandaşlar henüz Temmuz zamlarını alamadılar ve bir süre daha alamayacaklar. Bu arada kalan sürede finansal olarak zorluk yaşamak istemeyenler ihtiyaç duydukları nakit tutarları bankalardan temin etmeyi planlıyorlar. Ancak zorlu ekonomik koşullar bankaları da etkilediği için uygun maliyetli ihtiyaç kredisi imkanları oldukça daraldı. İhtiyaç kredilerinde yaşanan bu paradoks ise Vakıfbank'ın yaptığı son ihtiyaç kredisi duyurusu ile aşılabiliyor.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI AÇIKLAMASI!

Vakıfbank tarafından müşterilere finansal destekler sağlanmaya yeniden başlandığı bildirildi. Bir süre Vakıfbank da kredi imkanlarını kısıtlamak zorunda kalmıştı. Ancak şimdi bu imkanlar sonuna kadar aralandı. Vakıfbank'a başvuru yapan vatandaşlar fırsat üstüne fırsat kullanarak ihtiyaç kredisi çekme imkanı bulacaklar. Banka buna dair yeni bir bilgilendirme yaptı.

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasının en önemli imkanlarından birisi 3 ay taksit erteleme oldu. Bankaya başvuru yapan vatandaşlar kolay ödeme seçenekleri ile ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Bunun için de müşterilere tercih etmeleri halinde ilk 3 ay taksit erteleme imkanı veriliyor. Bugün Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çeken müşteriler eğer erteleme seçeneğini tercih etmişseler kredi taksitlerini ödemeye 3 ay sonra başlayabiliyorlar. Bu da ağır bir ekonomik tablonun ortasında kalan vatandaşlar için büyük bir imkan oluyor.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere küçük de bir jest yapılıyor. Vakıfbank aylık yüzde 1,91 faizle ihtiyaç kredisi kullandırıyordu. Bu faiz oranında çok küçük bir indirim yapan Vakıfbank ihtiyaç kredisi aylık faiz oranını yüzde 1,89'a çekti. Çok küçük de olsa ihtiyaç kredisi çeken müşterilerin faiz maliyetlerinde bir tasarruf sağlanması imkanı verildi.

50.000 TL KREDİ MALİYET HESAPLAMASI!

vakifbank-ihtiyac-kredisi-maliyet-hesaplama.jpg

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası maliyet tablosu yayınlandı. Bu örnek maliyet tablosunda 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekecek olan müşterilerin karşılaşacakları maliyetler yer alıyor. Buna göre kredi maliyet hesaplaması aylık yüzde 1,89 faizle yapılıyor. Bu krediyi çeken müşteriler 3 yıllık vade süresince bankaya her ay 2.077 TL kredi taksit ödemesi yapıyorlar. Toplam kredi maliyeti ise 74.795 TL oluyor.