İhtiyaç kredisinde faiz sürprizi! TEB 20 Bin TL krediyi bu taksitle vermeye başladı!

İhtiyaç kredisi çekmek için faiz araştırması yapanların tüm kapıları son dönemlerde TEB'e açılıyor. TEB ihtiyaç kredisi kampanyasının koşulları güncellendi.
İhtiyaç kredisinde faiz sürprizi! TEB 20 Bin TL krediyi bu taksitle vermeye başladı!

Ekonomik koşullar zorlaştıkça insanların ek nakit kaynaklarına gereksinimleri en üst seviyeye ulaşılıyor. Finansal ortam ise nakit ihtiyacı hissedenlerin tüm yollarını bankalara çıkıyor. Ancak ihtiyaç kredisi çekmek eskiden olduğu gibi hiç de kolay değil. Bankalar müşterilere ihtiyaç kredisi kullandırmamak için tüm zorlukları şart olarak öne sürüyorlar. Lakin bazı bankalar ise müşterilerin ihtiyaç kredisi taleplerine olumlu cevap veriyorlar. Bu az sayıdaki bankalardan birisinin de TEB olduğu bildirildi. 

TEB İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI GÜNCELLEMESİ

TEB müşterilerin finansal ihtiyaçlarına cevap verebilmek için ihtiyaç kredisi kampanyasında güncelleme yaptı. Çok özel imkanlar getirilen kampanya ile artık ihtiyaç kredisi çekmek çok kolay bir hale geldi. Faiz avantajı da verilen müşterilere ek fırsatlar da sunuluyor. Bu kampanya ile ihtiyaç kredisi çekmek oldukça cazip bir hale geliyor. 

TEB'in yaptığı açıklamaya göre müşteriler aylık yüzde 1,64 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Uygulanan bu faiz oranı çok büyük bir maliyet avantajı sağlıyor. Kamu bankaları dahil olmak üzere bu faiz oranı ile şu anda bankacılık piyasasında herhangi bir banka ihtiyaç kredisi vermiyor. Dolayısıyla bu krediyi çekenler finansman sorunlarına çok uygun bir maliyetle çözüm bulabiliyorlar. 

TEB'in müşterilere sunduğu bir imkan da 3 ay taksit erteleme oldu. İhtiyaç kredisi çeken müşteriler hemen taksit ödemelerine başlamıyorlar. Müşteri tercihine göre ihtiyaç kredisinin taksitleri ilk 3 ay erteleniyor. Bu ödemesiz dönem sona erdiğinde ise ihtiyaç kredisi taksitleri müşteri tarafından ödenmeye başlanıyor. Ödeme yapılmadan geçen 3 aylık süre ise toplam vade süresinden düşülüyor. 36 ay vadeli kullanılan bir ihtiyaç kredisi 3 ay taksit erteleme kullanılırsa 33 ay vade üzerinden hesaplanıyor. 

İhtiyaç kredisi azami vade süreleri de merak konusu oluyor. Tüm bankalarda olduğu gibi TEB 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerine en fazla 36 aya kadar, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredilerine en fazla 24 ay ve 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredilerine de en fazla 12 ay vade yapıyor.

20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA

İhtiyaç kredisinde faiz sürprizi! TEB 20 Bin TL krediyi bu taksitle vermeye başladı!

TEB'den 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan müşterilere aylık yüzde 1,64 oranında kredi faizi uygulanıyor. Bu kullanılan kredinin aylık taksiti ise 791 TL olarak hesaplanıyor. Toplam kredi maliyeti de banka tarafından 28.575 TL olarak bildirildi.