İkinci el otomobiller için 6 Bin TL taksitli 150 Bin TL taşıt kredisi Garanti BBVA'da!

Taşıt kredisi kullanarak ikinci el otomobil satın almak isteyenlere Garanti BBVA kredi kanalını açtı. Garanti BBVA 150 Bin TL'Lik taşıt kredisi kampanyasını açıkladı. Taksit hesaplama tablosunu yayınlayan Garanti BBVA ödenecek taksit tutarını da duyurdu.
İkinci el otomobiller için 6 Bin TL taksitli 150 Bin TL taşıt kredisi Garanti BBVA'da!

Otomobil satın almak isteyenler son dönemlerde farklı koşullarla muhatap oluyorlar. Sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına gelen son zamlarla beraber bu araçların y7anına daha yaklaşılmaz hale gelindi. Bu durum otomobil satış rakamlarına da yansıyor. İkinci el otomobil satışları çok daha fazla yapılmaya başlandı. Araç satın alacaklar da ikinci el otomobillere yönelik finansman desteklerini araştırıyorlar. Garanti BBVA da ikinci el araçlara yönelik özel bir taşıt kredisi kampanyası açıkladı.

GARANTİ BBVA KAMPANYAYI DUYURDU!

Garanti BBVA tarafından verilen taşıt kredisini kullanarak otomobil sahibi olmak isteyenler kendilerine sağlanan imkanları merak ediyorlar. Banka ikinci el otomobiller için müşterilere kredi imkanı sağlıyor. Bu kredi için bazı genel kurallar uygulanıyor.  Azami vade süresi ile çekebilecekleri kredilerin üst limiti müşterilerin satın alacakları otomobilin kasko değerine göre belirleniyor. Bu kural tüm bankalarda ortak bir şekilde uygulanıyor. 

Satın alınmak istenen ikinci el otomobilin kasko değeri 400 Bin TL'ye kadar ise 48 ay vadeli taşıt kredisi kullanılabiliyor. Bu kredide kredilendirme oranı yüzde 70 olarak uygulanıyor. 400 Bin TL'lik bir otomobil satın alınacaksa en fazla 280 Bin TL taşıt kredisi çekilebiliyor ve azami vade süresi de maksimum 48 ay olabiliyor. Eğer satın alınmak isteyen otomobilin kasko değeri 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaysa o zaman en fazla 36 aya kadar vade ile taşıt kredisi veriliyor. Bu otomobil için de yüzde 50 oranında kredilendirme uygulanıyor. 800 Bin TL kasko değeri olan bir otomobil için en fazla 400 Bin TL taşıt kredisi kullanılabiliyor ve bu kredi en fazla 36 ay vadeli oluyor. 

Garanti BBVA ikinci el taşıt kredisinde özel bir vade süresi uygulaması da bulunuyor. Satın alınmak istenen otomobilin yaşı ile kredi vadesinin toplamının 10 yılı geçmemesi gerekiyor. 48 ay vadeli kredi çekilecekse 6 yaşına kadar ikinci el otomobil alınabilir. 

TAŞIT KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI!

İkinci el otomobiller için 6 Bin TL taksitli 150 Bin TL taşıt kredisi Garanti BBVA'da!

Garanti BBVA'nın taşıt kredisi aylık faiz oranı yüzde 2.49 olarak açıklandı. Ayda 6 Bin TL kredi taksiti ödeyerek 48 ay vadeli taşıt kredisi kullanılırsa banka 148 Bin TL taşıt kredisi veriyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 288 Bin TL oluyor.