İndirim rüyası kısa sürdü! Renault Clio için zamlı fiyat listesi açıklandı!

Otomobil firmaları bir süre önce ÖTV matrah dilimleri ile ucuzlayan sıfır kilometre araçlara zam yapmaya başladılar. Renault firması Renault Clio için zamlı fiyat listesini açıkladı.
İndirim rüyası kısa sürdü! Renault Clio için zamlı fiyat listesi açıklandı!

Türkiye’de vatandaşlar otomobil sektöründen gelen yeni zam haberleri ile şaşkınlık yaşıyorlar. ÖTV matrah dilimleri kısa bir süre önce güncellenmişti. Firmalar yüksek ÖTV ve vergiden dolayı otomobil satışı yapamadıklarından şikayet ediyordular. Yapılan ÖTV matrah dilimi güncellemesi ile bazı otomobil modellerinde önemli fiyat indirimleri olmuştu. Ancak bu indirim sevinci vatandaşların kursaklarında kaldı. Araç satın almak isteyenler Aralık zamları ile karşı karşıya kalmaya başladılar.

FİRMALAR ZAMLARI DURDURMADI

Otomobil fiyatlarında Aralık ayına girilirken yapılan ÖTV matrah dilimi güncellemeleri ile firmalar yeni fiyat listelerini yayınlamışlardı. Ancak o fiyat listeleri 1 hafta bile yürürlükte kalmadı. Sıfır kilometre otomobil bulunurluğu sorunu devam ederken firmalar bu sorunu çözmeden araç fiyatlarına zam üstüne zam yapmaya başladılar. Son olarak zam açıklayan firma da Renault oldu.

RENAULT CLİO FİYATLARI ZAMLANDI

Renault firması tüm otomobil modellerine Aralık ayı zamlarını ekledi. Bu zamlar en çok da Renault Clio fiyatlarını etkiledi. ÖTV matrah dilimleri güncellendikten sonra en düşük fiyatlı Renault Clio 373.000 TL’ye düşmüştü. Yeni zammın eklenmesiyle beraber bu otomobilin fiyatı 386.000 TL’ye yükseldi. Renault Clio’nun en pahalı versiyonunda da 13 Bin TL zam yapılarak satış fiyatı 546.000 TL’den 559.000 TL’ye yükseltildi.

RENAULT CLİO GÜNCEL FİYAT LİSTESİ!

Renault Clio için güncel fiyat listesi şu şekilde oluştu:

-Renault Clio Joy 1.0 Sce 65 bg: 386.000 TL
-Renault Clio Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 471.900 TL
-Renault Clio Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 510.000 TL
-Renault Clio Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 559.000 TL