ING Bank'tan 60 Bin Liralık Taşıt Kredisi Desteği!

Özel banka statüsünde hizmet veren ING Bank araba sahibi olmak isteyen müşterilerine taşıt kredisi desteği için Temmuz ayı kampanyasını duyurdu.
ING Bank'tan 60 Bin Liralık Taşıt Kredisi Desteği!

Pandemi döneminde üretimde yaşanan sorunlar, tedarik zincirinin bozulması ve hastalık kapma riskine karşı insanların toplu ulaşımdan uzaklaşarak özel araçlara yönelmesi ile araç fiyatlarında sert yükseliş yaşanmıştı. İlk önce sıfır araç fiyatları yükselirken sonrasında ise ikinci el araç fiyatlarında yükseliş başlamış, araba fiyatları adeta alev almıştı. 

Pek çok kişi pandemi döneminde yaşanan bu yükselişin geçici olduğunu ve fiyatlarda balon olduğunu savunsa da süreçte araç fiyatları yükselişini sürdürmeye devam etti. Hem sıfır araç fiyatları, hem de ikinci el araç fiyatları yükselişini sürdürürken pandemi sonrası yükselen enflasyon oranları ve döviz kurundaki oynaklık ile fiyatlar adeta alev almıştı. 

PEŞİN ARABA ALAMAYANA ING BANK ARAÇ KREDİSİ DESTEĞİ AÇIKLADI! 

Araba almak isteyen kişiler için ne yazık ki araç fiyatları her ay biraz daha yükselmeye devam ederken yaşanan yükseliş araba sahibi olmayı zorlaştırmıştı. Kendi birikimleri ile peşin para araba sahibi olamayan kişiler için taşıt kredisi destekleri peş peşe açıklanmaya devam ederken bu kredi paketlerinden birini de ING Bank açıkladı. ING Bank taşıt kredisi paketinde Temmuz ayına özel olarak taşıt kredisi faiz oranı 2,99 olarak ilan edildi. 

ING Bank'tan 60 Bin Liralık Taşıt Kredisi Desteği!

ING Bank taşıt kredisi çekmek isteyen müşterilerine yönelik olarak yüzde 2,99 faiz oranı ile taşıt kredisi verirken bu kredi paketinden yararlanmak isteyen kişilere yönelik olarak kullanılan kredi tutarına göre 48 aya kadar vadeli araç kredisi veriliyor. 12 ay vadeli 60.000 TL taşıt kredisi paketinde bankaya yapılacak olan aylık taksit tutarı 6 bin 296,14 TL olarak duyuruldu. 

ING BANK ARAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

ING Bank kredi paketinde müşterilerine pek çok kolaylık sağlarken başvuru konusu da bunların arasında yer alıyor.  ING Bank ihtiyaç kredisi paketinin yanı sıra taşıt kredisi paketinde de müşterilerine alternatif ödeme seçenekleri sunarken ne yazık ki kredi oranı ile diğer bankaların üzerinde kalıyor. 

ING Bank araç kredisi başvurusu için kendinize en yakın ING Bank şubesini ziyaret edebileceğiniz gibi yine ING Bank internet sitesi üzerinden de online kredi başvuru formu dolduralabilmektedir.