ING Bank'tan emeklilere yıl sonu sürprizi! 7.500 TL para dağıtılıyor, geri ödemek yok!

Emekli maaşlarını ING Bank’a taşıyan emeklilere hem maaş promosyonu ödemesi yapılıyor hem de düşük faizli ihtiyaç kredisi veriliyor.
ING Bank'tan emeklilere yıl sonu sürprizi! 7.500 TL para dağıtılıyor, geri ödemek yok!

Türkiye’de emekli müşterileri hedeflerine alan bankalar emekli kampanyalarına son sürat devam ediyorlar. Emeklilerin en büyük finansman destekçileri bankalar oldular. Bankalar düzenledikleri emekli kampanyaları ile emeklilere bir anlamda ek gelir imkanı sağlıyorlar. Bu da oldukça zorlu bir ekonomik süreçten geçilirken çok anlamlı oluyor. Emeklilere imkan sağlayan bankalar içerisinde ING Bank da bulunuyor.

ING BANK EMEKLİ KAMPANYASI AVANTAJLARI

ING Bank emekli müşteriler için çok özel bir kampanya açıkladı. Buna göre öncelikle emeklilere maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Karşılıksız olan bu ödemeler emekliler için adeta bulunmaz bir nimet oluyor. Emekli maaş promosyonu kapsamında emekli müşteriler 7.500 TL’ye kadar maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emekli müşterilere maaş miktarlarına göre promosyon ödemesi yapılıyor. ING Bank’ın açıkladığı tarifeye göre 3.500 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı olanlara 5.250 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 6.750 TL, 10.000 TL üzerinde emekli maaşı olanlara 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Emekli maaş promosyonu imkanından yararlanmak isteyenlere ING Bank bazı koşulları öne sürüyor. Bu kapsamda öncelikle emekli maaşının ING Bank’a taşınıp artık maaşın bu bankadaki hesaba yatması gerekiyor. Ardından ise müşteri ile banka arasında bir sözleşme yapılıyor. Bu sözleşme kapsamında emekli müşteri ING Bank’a 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz veriyor.

EMEKLİLERE DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ!

ING Bank’tan emekli müşterilere yıl sonu jesti ise düşük faizli ihtiyaç kredisi oldu. Müşteriler ING Bank’ın emekli maaş müşterisi olmaları halinde aylık yüzde 1,74 faizle ihtiyaç kredisi çekme imkanı buluyorlar.