İş Bankası 5.000 TL taksitli taşıt kredisi maliyet hesaplaması!

İş Bankası tarafından müşterilere taşıt kredisi imkanı sağlanmaya devam ediliyor. İş Bankası taşıt kredisi kampanyasının koşulları nelerdir? Ayda 5.000 TL taksit ödeyerek İş Bankası'ndan ne kadar taşıt kredisi çekilebilir?
İş Bankası 5.000 TL taksitli taşıt kredisi maliyet hesaplaması!

Otomobil sahibi olmak isteyenler son dönemlerde oldukça yoğunlaşmaya başlayan finansal krizi bankaların taşıt kredisi kampanyaları ile aşmaya çalışıyorlar. Araç satın almak için artık çok yüksek tutarların gözden çıkarılması gerekiyor. Genellikle de bu tutarlar sadece birikimlerden karşılanamayabiliyor. Bu durumda ise bankaların taşıt kredisi kampanyaları ön plana çıkıyor. Bankalar uygun maliyetlerle müşterilere taşıt kredisi imkanı sağlayabiliyorlar. Ancak uygun maliyet konusunda kredi kullanılacak bankanın iyice araştırılıp daha sonra karar verilmesi gerekiyor. İş Bankası da uygun imkanlarla taşıt kredisi veren bankalar arasında yer alıyor. İş Bankası'nın taşıt kredisi kampanyasının şartları nelerdir?

İŞ BANKASI TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

İş Bankası'ndan taşıt kredisi çekmek isteyen müşteriler bu finansman desteğini belirli koşullar eşliğinde alabiliyorlar. Buna göre kullanılabilecek kredi miktarının üst sınırı ile yapılacak olan vadenin üst sınırı belirli bir sistem ile hesaplanıyor. 

İş Bankası'ndan taşıt kredisi çekmek isteyen müşterinin ilk olarak satın almak istediği otomobilin fatura değerine bakılıyor. Bu doğrultuda 400 Bin TL'ye kadar değeri olan araçlara 48 aya kadar vade ile, 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasında değeri olan araçlara 36 aya kadar vade ile, 800 Bin TL ile 1,2 Milyon TL arasında değeri olan araçlara 24 aya kadar vade ile ve 1,2 Milyon TL ile 2 Milyon TL arasında değeri olan araçlara 12 aya kadar vade ile taşıt kredisi veriliyor.

İş Bankası 400 Bin TL'ye kadar değeri olan araçlara yüzde 70, 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasında değeri olan araçlara yüzde 50, 800 Bin TL ile 1,2 Milyon TL arasında değeri olan araçlara yüzde 30 ve 1,2 Milyon TL ile 2 Milyon TL arasında değeri olan araçlara yüzde 20 oranında kredilendirme ile taşıt kredisi veriyor. 

5.000 TL AYLIK TAKSİTLİ TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMASI

İş Bankası 5.000 TL taksitli taşıt kredisi maliyet hesaplaması!

İş Bankası'ndan taşıt kredisi kullanan müşterilere banka tarafından aylık yüzde 2,05 oranında faiz oranı uygulanıyor. 48 ay vadeli taşıt kredisi taksit hesaplamasına göre ayda 5.000 TL taksit ödeyerek İş Bankası'ndan 140 Bin TL taşıt kredisi çekilebiliyor.