İş Bankası duyurdu İşcep uygulamasını indirenlere 10.000TL faizsiz taksitli nakit avans ve 3 bin Lira indirim fırsatı sunuyor!

İş Bankası kampanyaları tüm hızı ile devam ederken hoş geldin kampanyası ile ilk kez İş Bankası müşterisi olan kişilere Maximum kredi kartı üzerinden 10 bin TL sıfır faizli kredi ve 3 bin TL indirim yapacağını duyurdu.
İş Bankası duyurdu İşcep uygulamasını indirenlere 10.000TL faizsiz taksitli nakit avans ve 3 bin Lira indirim fırsatı sunuyor!

Türkiye'nin en büyük ve köklü bankaları arasında yer alan İş Bankası müşterilerine fırsat üzerine fırsat sunmaya devam ederken ilk kez müşterisi olan kişilere yönelik yeni kampanyasını açıkladı. İş Bankası müşterisi olan kişiler yönelik olarak başlatılan kampanyada ilk kez bankanın müşterisi olan kişiler faizsiz taksitli nakit avans çekebilecekler. 

Sıfır faizli taksitli nakit avans kullanmanın yanı sıra aynı zamanda ilk kez İş Bankası müşterisi olarak Maksimum kredi kartı başvurusu yapan kişiler yapmış oldukları harcamalar üzerinden 3 bin liraya kadar indirim hakkı elde edecekler. Yapılacak olan indirimlere ek olarak 1 senelik BluTV üyeliği de ücretsiz olarak kart sahiplerine tanımlanacak. 

İŞ BANKASI'NDAN HOŞ GELDİN KAMPANYASI! 

İş Bankası ilk kez müşterisi olan kişilere yönelik olarak hoş geldin kredisi verirken başlatılan kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler 10.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit​ Avans çekerken aynı zamanda kredi kartı ile yapmış oldukları harcamalar üzerinden de para kazanacaklar. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin tek yapmaları gereken başvurularını mobil şube üzerinden yapmaları ve ilk kez İş Bankası müşterisi olmaları. 

İş Bankası duyurdu İşcep uygulamasını indirenlere 10.000TL faizsiz taksitli nakit avans ve 3 bin Lira indirim fırsatı sunuyor!

İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda "İşCep’ten İş Bankalı olanlar kazanıyor! Maximum Kart’ınızla giyim, market, akaryakıt ve e-ticaret alışverişlerinizde %10, toplamda 3.000 TL’ye varan indirim fırsatı ve 10.000 TL’ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans ayrıcalığı! Üstelik 1 yıl ücretsiz Havale/EFT fırsatı ile İş Bankalı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep’te" denilerek kampanyadan yararlanmak isteyen kişilere sunulacak olan fırsatlar açıklandı. 

 İŞ BANKASI KREDİ KARTI 10000 TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS NASIL ÇEKİLİR?

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler ilk olarak cep telefonlarının mobil uygulama bölümünden İş Bankası İşte Cep uygulamasını indirecekler. İş Bankası'nın resmi bankacılık uygulaması olan İşte Cep uygulamasını telefonlarını kuran kişiler uygulama üzerinden "müşteri olmak istiyorum" butonunu tıklayarak uzaktan müşteri edinimi süreci ile şubeye gitmeden bankanın müşterisi olacak. 

Müşteri olma adımını tamamlayan kişiler daha sonra yine şubeye gitmeden cep telefonu üzerinden kredi kartı başvurusu yapacaklar. Kredi kartını alan kişiler kart üzerinden faizsiz 10 bin TL taksitli nakit avans çekebilecekler.