İş Bankası emeklilerin maaş hesaplarına 37.500 TL yatırıyor!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile alakalı gelişmeler merak konusu oluyor. Bankalar EYT'liler için hazırlık yaparken bir yandan da mevcut emekliler için kampanyaları sürdürüyorlar. İş Bankası emeklilere 37.500 TL ödeme yapılan bir kampanya açıkladı.
İş Bankası emeklilerin maaş hesaplarına 37.500 TL yatırıyor!

Bankalar arasında emekli maaş promosyonu kampanyaları ile büyük bir rekabet yaşanıyor. Emeklileri kampanyalar ile ikna etmeye çalışan bankalar son dönemlerde bu kampanyaları çeşitlendirmeye başladılar. Sadece emekli maaş promosyonu ödemeleri ile sınırlı kalmayan bankalar emeklilere ek olarak da özel faizli ihtiyaç kredisi kullandırmayı teklif ediyorlar. Bu da en çok nakit sorunu yaşayan emeklilerin işine geliyor. İş Bankası son kampanyası ile tüm bankaların önüne geçmeyi başardı. 

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

İş Bankası'nın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında müşterilere çok özel imkanlar sağlanıyor. Bu özel imkanları değerlendirmek isteyen emeklilerin öncelikle emekli maaşlarını İş Bankası'na taşımaları gerekiyor. Bu işlemin ardından İş Bankası ile emekli müşteri arasında yeni bir anlaşma yapılıyor. Bu anlaşma gereği emekli müşteri 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımayacağına söz veriyor. Müşterinin sözünün karşılığında da İş Bankası emekli müşterinin yatan ilk maaşının ardından müşteriye promosyon ödemesi yapıyor. 

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR?

İş Bankası'nın emekli maaş promosyonu tutarları şu şekilde:

-Emekli maaşları 3.500 TL'ye kadar olanlara 4.500 TL

-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.250 TL

-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 6.750 TL

-Emekli maaşları 10.000 TL üzerinde olanlara 7.500 TL promosyon ödemesi yapılıyor. 

EMEKLİLERE ÖZEL FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ!

İş Bankası'nın emekli müşteriler emekli maaş promosyonu kampanyasına dahil olduktan sonra özel faizli ihtiyaç kredisi imkanından da yararlanabiliyorlar. Bu kampanya kapsamında müşterilere aylık yüzde 1,95 faizle 30.000 TL ihtiyaç kredisi veriliyor. 36 ay vadeli olarak kullandırılan bu ihtiyaç kredisi için emekli müşteriler aylık 1.261 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredi taksitleri için bir talimat veren emekliler her ay maaşlarından tahsil edilmesini belirterek kredi taksit ödemeleriyle de ekstra olarak uğraşıp takip etmiyorlar. 

TOPLAM 37.500 TL PARA HESAPLARA YATIYOR!

Bir emekli İş Bankası'ndan en fazla 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi alabiliyor. Bunun yanında 30 Bin TL de ihtiyaç kredisi kullanan emeklinin maaş hesabına toplamda 37.500 TL para yatırılıyor. Bu da nakit sıkışıklığı sorununu tamamen ortadan kaldırıyor.