İş Bankası günde 30 TL taksitle ne kadar ihtiyaç kredisi veriyor?

İş Bankası'nın kredi maliyetleri merak ediliyor. İş Bankası hangi şartlarda ihtiyaç kredisi veriyor? Günde 30 TL taksit ödeyerek İş Bankası'ndan ne kadar ihtiyaç kredisi çekilebilir?
İş Bankası günde 30 TL taksitle ne kadar ihtiyaç kredisi veriyor?

Nakit sıkışıklığı içerisinde kalanlar bankaların ihtiyaç kredisi imkanlarından yararlanmayı tercih ediyorlar. Bu şekilde ekonomik toparlanmayı kişisel bütçelerine yansıtmaya çalışan vatandaşların hangi maliyetlerle ihtiyaç kredisi kullanacaklarının çok büyük bir önemi var. İş Bankası da müşterilerine finansman desteği sağlayan bankalar arasında yer alıyor. Peki İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi maliyetleri ne kadar?

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ AYLIK YÜZDE KAÇ?

İş Bankası'ndan şu anda ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler aylık yüzde 2,05 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. Özel bankalarda son dönemlerde ihtiyaç kredisi faizlerinde yükseliş eğilimi gözlemleniyor. Bu da yaşanabilecek ekonomik gelişmelerdeki belirsizliklerden kaynaklanıyor. Bankalar yüksek maliyet ile temin ettikleri nakit varlıkları bu öngörülemez piyasa ortamında kredi olarak dağıtmayı tercih etmiyorlar. İş Bankası ise özel bankalara kıyasla makul bir maliyetle ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer alıyor. 

ESNEK ÖDEME İMKANI VAR MI?

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çeken müşterilere esnek ödeme imkanının verilip verilmeyeceği merak konusu oluyor. Müşteriler İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmeleri halinde bütçelerine göre ödeme seçeneklerini kullanabiliyorlar. Bu seçenekleri görerek değerlendirme yapabilmek için İş Bankası ile ihtiyaç kredisi çekme sürecinde iletişime geçilmesi gerekiyor. 

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ AZAMİ VADE SÜRELERİ

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşteriler bazı vade sınırlamaları ile karşılaşıyorlar. BDDK'nın bankalara getirdiği sınırlamalar kapsamında 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar vade ile, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar vade ile ve 100 Bin TL'yi aşan miktarlardaki ihtiyaç kredileri 12 aya kadar vade ile kullanılabiliyor.

GÜNDE 30 TL TAKSİTLE NE KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKİLİR?

İş Bankası günde 30 TL taksitle ne kadar ihtiyaç kredisi veriyor?

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek için başvuru yapan müşterilere aylık yüzde 2,05 oranında faiz uygulanıyor. 36 ay vadeli kredi hesaplamasına göre günde 30 TL yani ayda 900 TL ödeyerek İş Bankası'ndan 21 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. Bu kullanılan ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti ise 32.400 TL oluyor.