İş Bankası günlük 14 TL taksitle 10.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

Acil nakit para ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak İş Bankası 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Başlatılan kampanya ile günlük 14 TL taksit ödeyerek 10 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği ilan edildi.
İş Bankası günlük 14 TL taksitle 10.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

İş Bankası günlük 14 TL taksitle 10.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı - Türkiye'nin ilk ve en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası yeni kampanyasını duyurdu. İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerine 36 aya varan vadelerle nakit para desteği sağlayacak. 

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler isterlerse kendilerine en yakın İş Bankası şubesini ziyaret ederek online başvuru yapabilecekleri gibi isterlerse de İş Bankası internet sitesi üzerinden de online kredi başvurusu yapabilecekler. Yine İş Bankası müşterisi olan kişiler mobil uygulama ve cep şube uygulaması üzerinden online olarak şubeye gitmeden anında kredi çekebilecekler. 

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Nakit ihtiyacı olanlar için açıklama yapan İş Bankası "Tüketici kredisi veya bireysel ihtiyaç kredisi olarak da bilinen ihtiyaç kredisi, esnek kredi ödeme planı ile ihtiyaçlarınızı en kolay yoldan karşılayabilmenize imkân tanıyan bir bankacılık hizmetidir. İhtiyaç kredisi sayesinde elektronik, beyaz eşya veya eğitim gibi farklı alanlar için ihtiyacınız olan nakde kolayca ulaşabilmek mümkün olur. İş Bankası ihtiyaç kredisi geri ödemelerinizi bütçenizi yormadan planlayabilmenize de yardımcı olur" diyerek kredi çekmek isteyen müşterilerine yönelik yeni paketini sundu. İhtiyaç kredisi faiz oranı ise yüzde 1,95 olarak ilan edildi. 

İş Bankası günlük 14 TL taksitle 10.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

10.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL, NE KADAR ÖDENİR?

Düzenlenen kredi kampanyası ile hayat sigortası yaptıran kişiler için kredi faiz oranı yüzde 1,95 olarak ilan edilirken bu faiz oranı ile 36 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi hesaplama tablosu da ortaya çıktı. Düzenlenen kampanyadan yararlanarak 10 bin TL kredi çeken kişilerin 36 ay vadeli kredi çekmeleri durumunda aylık taksit tutarı 420 TL olarak gerçekleşecek. Yani kredinin günlük taksit tutarı 14 TL olarak gerçekleşecek.