İş Bankası herkesi ev sahibi yapacak kampanyasını duyurdu 6 ay ertelemeli konut kredisi veriliyor

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası 6 ay ötelemeli konut kredisi kampanyası ile büyük yankı uyandırdı. İş Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde kaç, başvuru şartları neler, kimler 6 ay ötelemeli kredi çekebilir?
İş Bankası herkesi ev sahibi yapacak kampanyasını duyurdu 6 ay ertelemeli konut kredisi veriliyor

Ev fiyatlarında yaşanan yükseliş nedeni ile vatandaş ev sahibi olmakta zorlanırken konut almak isteyen kişilerin nakit para birikimleri de yetersiz kalmıştı. Konuta yatırım yapmak ya da ev sahibi olarak kiracılıktan kurtulmak isteyen kişilere yönelik olarak yeni kampanya duyurusunu ise İş Bankası yaptı. 

Türkiye'nin ilk özel bankaları arasında yer alan İş Bankası tarafından yapılan açıklamada 6 ay ertelemeli konut kredisi desteği sunulacağı ilan edildi. Bugün al 6 ay sonra ödemeye başla konut kredisi kampanyası yoğun ilgi görürken İş Bankası konut kredisi faiz oranları ve başvuru şartları da merak konusu oldu. İşte merak edilen detaylar...

İŞ BANKASI ŞİMDİ AL NİSAN 2023'TE ÖDE KONUT KREDİSİ KAMPANYASI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI! 

İş Bankası'nın konut kredisi kampanyası büyük yankı uyandırırken başvuru ekranı ise açıldı. Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan İş Bankası tarafından başlatılan kampanyada ödeme koşulları da belirlendi. Kamu bankalarına oranla ne yazık ki İş Bankası konut kredisi faiz oranı ise yüksek kaldı. İş Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 2,05 olarak ilan edildi. İsteyen kişilere ise ödeme erteleme seçeneği ile ilk taksit ödemelerini 6 aya kadar öteleme fırsatı sunuldu. 

İş Bankası herkesi ev sahibi yapacak kampanyasını duyurdu 6 ay ertelemeli konut kredisi veriliyor

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! 120 AY VADELİ 100 BİN TL KREDİNİN AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL?

İş Bankası'ndan ev sahibi olmak isteyen kişilere 120 aya kadar vadeli konut kredisi desteği sağlanırken kampanyada ertelemeli kredi hesaplama desteği şubelerden verilecek. 120 ay vadeli 100 bin TL konut kredisi hesaplama işleminde ise aylık taksit tutarı erteleme yapılmadığı takdirde 2 bin 246 TL olarak gerçekleşecek. Konut kredisi çeken kişilerin bankaya yapacakları toplam kredi geri ödeme tutarı ise 269 bin 614 TL olarak gerçekleşecek.