İş Bankası hesabı olana değil olmayana veriyor! 5000 TL faizsiz kredi müjdesi o şartla veriliyor

İş Bankası faizsiz kredi müjdesi verdi 5 bin TL sıfır faizli taksitli nakit avans başvurusu başladı. Bunu hemen yapan faizsiz 5.000 TL borç para gibi kredi çekecek!
İş Bankası hesabı olana değil olmayana veriyor! 5000 TL faizsiz kredi müjdesi o şartla veriliyor

Özel bankalar birbirleri ile kıyasıya bir rekabet içerisine girerken bir kredi müjdesi de İş Bankası tarafından verildi. Uzaktan müşteri edinimi kampanyaları ile müşteri sayısını arttırmaya çalışan özel bankalar arasına giren İş Bankası ilk kez müşterisi olan kişilere 5 bin liraya kadar sıfır faizli kredi müjdesi verdi. 

İş Bankası tarafından yapılan açıklama ile uzaktan müşteri edinimi sürecini tamamlayan kişilere başvuru işlemlerini tamamlamaları durumunda 5 bin liraya kadar taksitli nakit avansı faizsiz olarak verileceğini duyurdu. İşte faizsiz kredi gibi sıfır faizli taksitli nakit avans çekmek istiyorum diyen kişilerin yapmaları gerekenler...

İŞ BANKASI 5.000 TL FAİZSİZ KREDİ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI NEDİR?

Bankaların uzaktan müşteri edinimi kampanyaları tüm hızı ile devam ederken özel bankalar müşteri sayılarını arttırmak için düğmeye bastılar. Özel bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları büyük bir hızla yükselirken acil nakit paraya ihtiyacı olan kişiler için öne çıkan bir çözüm önerisi de taksitli nakit avans kampanyası oldu. 

İş Bankası hesabı olana değil olmayana veriyor! 5000 TL faizsiz kredi müjdesi o şartla veriliyor

Söz konusu kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişiler İş Bankası cep şubesi uygulamasını akıllı telefonlarına indirecekler. Ardından burada yer alan müşteri olmak istiyorum butonuna tıklayacaklar ve ilgili adımlar takip ederek İş Bankası müşterisi olacaklar. İş Cep uygulamasını indirerek müşteri olan kişiler ikinci adım olarak kredi kartı başvurusu yapacaklar. Kredi kartı üzerinden isteyen kişiler kampanya ödülü olarak 5 bin liraya kadar sıfır faizli taksitli nakit avans çekebilecekler. 

Söz konusu kampanyadan yararlanan kişiler sıfır faizli olarak 5 bin liraya kadar taksitli nakit avans çekebilecekler. İş Bankası müşterisi olarak İş Bankası kredi kartı alan herkese kampanyaya katılma hakkı verilecek. Başvuru onay alan kişiler ise 5 bin liraya kadar taksitli nakit avansı faizsiz olarak kullanabilecekler.