İş Bankası hesaplara 10 Bin TL yatırmaya başladı! Faizsiz, taksitli para dağıtılıyor!

İş Bankası tarafından müşterilerin hesaplarına 10 Bin TL yatırıldığı bildirildi. Bu yatırılan tutar için müşterilerden herhangi bir faiz talep edilmeyeceği bildirildi. İş Bankası faizsiz 10 Bin TL nakit avans ödemesi yapıyor.
İş Bankası hesaplara 10 Bin TL yatırmaya başladı! Faizsiz, taksitli para dağıtılıyor!

Bankalar zaman zaman müşterilere çok özel imkanlar sağlayabiliyorlar. Bu özel imkanlardan birisini de İş Bankası duyurdu. İş Bankası faizsiz nakit avans kampanyasını kısa bir süreliğine devreye soktu. Bu kısa süreli kampanyayı değerlendirenler 10 Bin TL tutarında bir parayı hemen alabilecekler. İş Bankası bu nakit avans ile alakalı koşulları açıkladı.

İŞ BANKASI FAİZSİZ NAKİT AVANS KAMPANYASI NEDİR?

İş Bankası’ndan taksitli ve faizsiz nakit avans almak isteyen müşterilere özel bir kampanya açıklandı. Bu kampanya çerçevesinde müşterilerin ay sonuna kadar süreleri var. 31 Mart faizsiz nakit avans için son gün olacak. Müşteriler bu yolla 10.000 TL nakit avans alabilecekler ve bunun karşılığında da herhangi bir faiz ödemesi de yapmayacaklar. 10 Bin TL tutarındaki, nakit avans alındıktan sonra müşteriler bunu en fazla 5 ayda geri ödeme imkanı bulabilecek. Ödeme tarihlerinin aşılmaması durumunda kesinlikle ek ödeme yapılmasına gerek olmayacak.

FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASININ KOŞULLARI!

İş Bankası’ndan faizsiz taksitli nakit avans sadece İşCep üzerinden kullanılabiliyor. “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği üzerinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu onaylanan yeni müşterilere bu imkan sağlanıyor.

İş Bankası’nın sağladığı imkan olan faizsiz taksitli nakit avans sadece 5 ay vadede geçerli oluyor. Taksitli nakit avans kullanılacaksa bu tutar en az 300 TL ve en fazla 10.000 TL olmalıdır. Bu sınırlar aşağı veya yukarı yönlü kesinlikle aşılamayacak.

Eğer İş Bankası müşterileri 10 Bin TL’nin üzerinden taksitli nakit avans kullanmak isterlerse o zaman limitleri dahilinde bu nakit avansı kullanabileceklerdir. Ancak belirlenen faiz maliyetinin karşılanması gerekecek.

AYDA 2.000 TL ÖDENECEK!

İş Bankası’nın hesaplarına 10.000 TL yatırdığı müşteriler bu aldıkları taksitli nakit avansları 5 aylık taksitlerde kullanıyorlar. Aylık 2.000 TL taksitler halinde bu para iade ediliyor. Bu şekilde müşteriler herhangi bir faiz ödemesi yapmamış oluyorlar. Bu fırsatın değerlendirilmesi için müşterilerin ay sonuna kadar işlemlerini yapmaları gerekiyor.