İş Bankası hesaplara 21 Bin TL yatırıyor! Günde 30 TL taksit ödeme sözü vermek yeterli!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler için İş Bankası yeni bir fırsat açıkladı. İhtiyaç kredisi faizlerinde değişime giden İş Bankası günde 30 TL taksit ödemesi ile 21 Bin TL nakit desteği sağlıyor.
İş Bankası hesaplara 21 Bin TL yatırıyor! Günde 30 TL taksit ödeme sözü vermek yeterli!

Türkiye'de nakit sıkışıklığı çok sayıda kişinin ortak sorunu haline geldi. Yaşanan bu finansal sorunu aşabilmek için çeşitli yolları araştıranlar için en makul çözüm bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Bankalardan kredi kullanarak ellerine toplu para geçenler yapmaları gereken ödemeleri yapıp finansal bir rahatlığa erişebiliyorlar. Bunu yaparken bankaların faiz sarmalı içerisinde kalmamak gerekiyor. Aksi durumda finansal rahatlık isteyenler sırtlarına başka finansal yükler alabiliyorlar. İhtiyaç kredisi kampanyaları içerisinde son dönemler İş Bankası öne çıkmaya başladı.

İŞ BANKASI MALİYETLERİ DÜŞÜRDÜ

İş Bankası ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerine çok kıymetli bir maliyet sürprizi yaptı. İhtiyaç kredisi faizini düşüren İş Bankası artık daha düşük maliyetlerle müşterilerine finansman desteği sağlıyor. İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyasının yeni koşulları kamuoyuna açıklanırken müşteriler çok özel imkanlara da sahip oldular. 

İş Bankası tarafından ihtiyaç kredisi maliyetlerine ilişkin de bir açıklama yapıldı. Müşteriler İş Bankası'na başvuru yaparak kredi kullanmak istediklerinde artık aylık yüzde 2,05 oranında faiz ile karşılaşmayacaklar. Onun yerine aylık yüzde 1,95 faizle ihtiyaç kredisi çekecek olan İş Bankası müşterileri bir miktar da olsa ucuz kredi çekebilecekler. İş Bankası'nın bu sağladığı maliyet avantajını şu anda çok sayıda bankada bulmak mümkün değil. Bu açıdan da İş Bankası müşterileri kazançlı bir nakit desteği almış olacaklar. 

36 AY VADE MÜMKÜN!

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında kullanılacak olan krediler için uygulanacak azami vade süresi de belli oldu. Bunun için müşteriler 36 aya kadar vade ile kredi çekebilecekler. Bunun bazı ek ayrıntıları bulunuyor. Müşteriler 36 ay vade imkanını 50 Bin TL'ye kadar olan krediler için kullanabilecekler. Eğer 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasında bir tutarda ihtiyaç kredisi çekilmek istenirse o zaman kredinin azami vade süresi 24 aya düşüyor. 

SADECE GÜNDE 30 TL TAKSİT ÖDENİYOR

İş Bankası hesaplara 21 Bin TL yatırıyor! Günde 30 TL taksit ödeme sözü vermek yeterli!

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler kredi maliyet tablosunu merak ediyorlar. 36 ay vadeli hesaplamada günde 30 TL taksit ödeyerek yani ayda 900 TL taksitle İş Bankası'ndan 21 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 32.400 TL oluyor.