İş Bankası kampanyayı değiştirdi! Emeklilere 20 Bin TL ödeme yapılıyor!

Emekliler için bankalar arasındaki rekabet tüm hızıyla devam ediyor. İş Bankası'ndan 20 Bin TL ödeme almanın yolu ortaya çıktı. İş Bankası'nın emekli müşterileri promosyon kampanyasından nasıl 20 Bin TL alıyorlar?
İş Bankası kampanyayı değiştirdi! Emeklilere 20 Bin TL ödeme yapılıyor!

Türkiye'de emekli müşterilerin son dönemlerde bankalar için çok büyük bir önemi var. Müşteri sayısını arttırmak isteyen bankaların iştahlarını 15 milyonu aşan emekliler kabartıyor. Bu emeklileri müşterileri olarak ikna etmek isteyen bankalar emekli maaş promosyonu kampanyaları ile kendi aralarında rekabet ediyorlar. Ancak bankaların emeklileri ikna yolları sadece bu promosyon ödemeleri olmuyor. Emeklilere ek imkanlar veren bankalar bu açıdan ciddi tutarlarda ödemeler yapıyorlar.

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYOINU KAMPANYASI

İş Bankası Türkiye'nin en köklü bankalarından birisi olarak emekli müşterileri potansiyel hedef haline getirdi. Bunun için emekli maaş promosyonu kampanyası açıklayan banka çeşitli fırsatları emeklilerin kullanımına sunuyor. Emekli müşterilere diğer bankacılık ürünlerini de kullandıran İş Bankası hem kendisi kazanıyor hem de emekli müşteriye kazandırıyor. "Kazan-kazan" formülüyle emekli maaş promosyonu kampanyası açıklayan İş Bankası bu açıdan emeklilerin büyük ilgisini çekti.

SGK'dan aldığı emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan emekliler 3 yıl boyunca de emekli maaşlarını bir başka bankaya taşımama sözü vererek bu kampanyanın imkanlarından yararlanabiliyorlar. Bu kapsamda emekli müşterilere maaş tutarlarına göre maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Emekli maaş promosyonu olarak İş Bankası en fazla 7.500 TL ödeme yapıyor. Bu ödeme müşterilere karşılıksız ve tek seferde nakit olarak veriliyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKİLEBİLİYOR!

İş Bankası'nın emekli maaş müşterilerine sağlanan bir imkan da özel faizle kullandırılan İş Bankası oluyor. İki kampanyayı birleştiren İş Bankası emeklilere maaş promosyonu kampanyası kapsamında yapılan ödemeyi 20.000 TL'ye tamamlıyor. 7.500 TL'lik kısım maaş promosyonu olurken kalan 12.500 TL'lik kısım ise ihtiyaç kredisi oluyor. Özel bir faizle kullandırılan bu ihtiyaç kredisi 36 ay vadeli olurken kredinin taksitleri emekli müşterinin maaşından aydan aya kesiliyor. Toplamda ise emekli müşterinin hesabına 20.000 TL ödeme yapılıyor.

İş Bankası'nın emekli maaş promosyonu kampanyası Haziran ayının sonuna kadar devam edecek. Haziran ayı sona erdiğinde ise henüz şartları bilinmeyen Temmuz ayı emekli maaş promosyonu kampanyası başlayacak.