İş Bankası maaş promosyonu güncellendi! Promosyon ödemesinde 13.000 TL üzerine çıkıldı

Promosyon ödemelerinde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ederken maaş promosyonu konusunda yeni bir imza da İş Bankası tarafından atıldı. En yüksek promosyon hangi bankada sorusuna yanıt geldi.
İş Bankası maaş promosyonu güncellendi! Promosyon ödemesinde 13.000 TL üzerine çıkıldı

İş Bankası maaş promosyonu güncellendi! Promosyon ödemesinde 13.000 TL üzerine çıkıldı - Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası maaş promosyonu konusunda da iddiasını yeni attığı sözleşme ile ortaya koydu. 

Enflasyon rakamlarında yaşanan yükseliş nedeni ile emekli maaşı, memur maaşları ve asgari ücret ödemelerin rekor oranda zamlar peş peşe açıklanmıştı. Yükselen maaşlar nedeni ile bankaların promosyon ödemelerinde de rakamlar arttırılmış hem emekli maaşı hem de kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlara ve kamu personellerine ödenen rakamlar arşa çıkmıştı. 

İŞ BANKASI MAAŞ PROMOSYONU İÇİN 13.500 TL'LİK SÖZLEŞMEYE İMZA ATTI! 

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İş Bankası arasında maaş promosyonu anlaşması imzalandığı açıklandı. Atılan imza kapsamında henüz resmi açıklama yapılmazken sözleşme kapsamında kurum çalışanlarına 13 bin 500 liralık ödeme yapılacağı ifade edildi. 

EMEKLİLERE MAAŞ PROMOSYONU KONUSUNDA SON DURUM NE, İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ KAÇ TL?

Bankaların maaş promosyonu hem çalışanlar hem de emekliler tarafından yakından takip edilirken 2,5 milyon kişinin EYT yasası ile emekli olması nedeni ile özel bankalardan yeni bir atak bekleniyordu. Kamu bankaları emekli promosyonu olarak yine SGK tarafından açıklanan rakamları ödemeye devam ederken en yüksek 5 bin TL'lik promosyon ödemesi yapılacağı ifade edilmişti. 

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada ise "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor" ifadelerine yer verilmişti. İş Bankası emekliye maaş promosyonu olarak 7.500 TL ödeme yapmaya devam ediyor.