İş Bankası'ndan 1 milyon TL limitli şimdi al Eylül 2023'te öde konut kredisi kampanyası

Ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak bankaların konut kredisi kampanyaları tüm hızı ile devam ederken İş Bankası 6 ay ötelemeli kredi kampanyası başlattı.
İş Bankası'ndan 1 milyon TL limitli şimdi al Eylül 2023'te öde konut kredisi kampanyası

İş Bankası'ndan 1 milyon TL limitli şimdi al Eylül 2023'te öde konut kredisi kampanyası! Ev satın almak isteyen ancak yeterli nakit para birikimi olmayan kişilerin beklemiş oldukları konut kredisi kampanyaları tüm hızı ile devam ediyor. 

Kamu bankaları ilk kez ev alacak kişilere sıfır konut almaları şartı ile yüzde 0,69 faiz oranı ile konut kredisi vermeye devam ederken özel bankalar ise ikinci el konut kredisi paketlerinde sundukları fırsatlar ile öne çıkıyorlar. Bu bankalardan biri de İş Bankası oldu. 

İŞ BANKASI'NDAN 6 AY ERTELEMELİ KONUT KREDİSİ KAMPANYASI! 

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası müşterilerine tam 6 ay ötelemeli konut kredisi paketini kullanıma sundu. Bankanın başvurulara açtığı konut kredisi paketinde isteyen kişilere ilk taksit ödemesini 6 aya kadar öteleme imkanı sunuldu. Böylelikle evini Mart ayında alarak hemen oturmaya başlayan ilk taksit ödemesini Eylül ayına kadar erteleyebilecekler. Ertelemeli konut kredisi paketinde yapılan ötelemeler ev satın alma ve taşınma masraflarının yapıldığı dönemde büyük rahatlama sağlaması nedeni ile tercih ediliyor. 

İş Bankası'ndan 1 milyon TL limitli şimdi al Eylül 2023'te öde konut kredisi kampanyası

Düzenlenen kredi paketinden yararlanarak 6 ay ertelemeli 250 bin TL konut kredisi çeken kişiler yüzde 1,98 faiz oranı ile borç para alabilecekler. Ancak ilk taksit ödemesinde bir miktar toplu para ödemesi talep edilecek. Ertelemeli konut kredisi paketlerinde taksit hesaplama ve kredi başvuru işlemleri İş Bankası şubeleri üzerinden kabul edilecek. 

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ ONAYI KAÇ GÜNDE ÇIKAR, KREDİ NASIL ÇEKİLİR?

Konut kredisi paketinden başvuru işlemleri hakkında yapılan açıklamada "

​Konut kredisi başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra kredi notunuz hesaplanır ve ön onay süreci başlamış olur. Ön onay aldığınız takdirde ekspertiz süreci devreye girer ve bu aşamada satın almak istediğiniz konutun krediye uygunluk durumu kontrol edilir. Tüm bu aşamaların olumlu sonuçlanması halinde konut kredisi başvurunuz genellikle 3-10 gün arasında neticelenir. Kredi onay süreçleri müşterinin kredi puanı veya satın almak istenen konutun durumuna göre değişiklik gösterebilir." denilerek ortalama süre 3-10 gün arası olarak verildi.