İslam Memiş sakın satmayın diye uyardı altın fiyatları uçacak diyerek gram tahmini yaptı

Gram altın fiyatı ABD'de yaşanan bankacılık krizi ile yönünü yeniden yukarıya çevirirken İslam Memiş gram altın tahmini ile dudak uçuklatan rakamı açıkladı.
İslam Memiş sakın satmayın diye uyardı altın fiyatları uçacak diyerek gram tahmini yaptı

İslam Memiş sakın satmayın diye uyardı altın fiyatları uçacak diyerek gram tahmini yaptı - Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma tüm hızı ile devam ederken İslam Memiş yeni gram altın tahmini ile bir kere daha yatırımcıları uyardı. 

Yapmış olduğu başarılı altın tahminleri ile adını duyuran ve son derece geniş bir takipçi kitlesine ulaşan İslam Memiş, altın fiyatlarında yaşanan son dalgalanmayı duyurdu. İslam Memiş altın fiyatları için bir kere daha yükseliş yaşanacağı tahminini yenilerken "elinde altını olanlar ne yapmalı?" sorusuna da yanıt verdi. 

ELİNDE ALTINI OLANLAR NE YAPMALI, ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş bir kere daha ABD bankalarının yaşadığı iflas krizi ile hızını arttırırken konu hakkında bir değerlendirmede Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından yapıldı. İslam Memiş yapmış olduğu açıklamasında “Bir kez daha alım fırsatı vereceğini öngörüyorum. Haftalardır düşüşlerin aldatmaca ve kalıcı olmayacağını ifade etmiştim. Yıl sonu alım fırsatını verdikten sonra soluksuz bir yükseliş bizi bekliyor.

Özellikle Haziran sonrası. Ons altın bin 880 dolar direncinden sonra tekrar bin 830 dolar seviyesine gerileyebilir. Salı gününden itibaren kâr satışları görebiliriz. Gram altın da ons tarafından olumsuz etkilenebilir. Alamadım diye üzülmemek gerek, son fırsat gelebilir" diyerek altında son bir alım fırsatı düşüşü beklediğini dile getirdi. 

2023 YIL SONU GRAM ALTIN TAHMİNİ NE KADAR, ALTININ FİYATI YIL SONUNDA KAÇ TL OLUR?

Gram altında yaşanan son dalgalanmayı da değerlendiren İslam Memiş “Gram altın, Haziran sonrasında bin 450-bin 500 liraya kadar yükselebilir. Beklentimde hiçbir değişiklik yok. Her sıkışma, her baskılanma daha büyük atakların habercisi" diyerek elinde altını olanların satmamasını istedi. Altının daha da değerleneceğini belirten İslam Memiş 2023 yıl sonu altın tahmini olarak 1.450 - 1.500 TL rakamını açıkladı. 

NOT: Burada yer alan bilgiler İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalardan derlenmiş olup, emlak365.com tarafından yatırım tavsiyesi verilmemiştir. Haberimiz yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.