Kamu bankalarından 30 Bin TL düşük faizli ihtiyaç kredisi atağı!

Nakit ihtiyaçları artan ve bunu karşılayamayanlar ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlar. Kamu bankalarından düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 30 Bin TL ihtiyaç kredisi kampanyalarını duyurdular.
Kamu bankalarından 30 Bin TL düşük faizli ihtiyaç kredisi atağı!

Türkiye'de nakit sorunu son dönemlerde oldukça yüksek seviyede yaşanmaya başlandı. Vatandaşların bir kısmı bütçelerini toparlayabilmek için ek nakit kaynaklarını ihtiyaç duyabiliyorlar. Bunun için de en kısa ve etkili yol ihtiyaç kredileri oluyor. Bankalardan ihtiyaç kredisi çeken vatandaşlar bütçelerindeki finansman sorununa geçici bir çözüm ortaya koyabiliyorlar. Ancak bunun için de düşük faizle ihtiyaç kredisi kullanımının çok büyük bir önemi bulunuyor. 

KAMU BANKALARI UYGUN İHTİYAÇ KREDİLERİNİ AÇIKLADI!

Kamu bankalarının ihtiyaç kredisi kampanyaları her dönem ilgi çekmiştir. Bu bankalar kamu yararına politikalar belirledikleri için genellikle özel bankalara kıyasla daha düşük maliyetle ihtiyaç kredisi verebiliyorlar. Son dönemlerde bu faiz oranı ayrımı net bir şekilde görülmeye başlandı. Kamu bankalarından ihtiyaç kredisi kullanmak bir maliyet avantajı sağlıyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ihtiyaç kredilerinde faiz güncellemelerini yaptılar. 

Yapılan kampanya açıklamasına göre Vakıfbank aylık yüzde 1,91 faizle, Halkbank aylık yüzde 1,89 faizle ve Ziraat Bankası da aylık yüzde 1,79 faizle müşterilere ihtiyaç kredisi veriyor. Bu maliyet avantajını değerlendiren müşteriler uygun bir maliyetle nakit desteği almış oluyorlar. Özel bankalarda şu anda böyle bir imkan bulunmuyor. 

ZİRAAT BANKASI 30 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT TABLOSU

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler aylık yüzde 1,79 oranlı faiz ile karşılaşıyorlar. 36 ay vadeli 30 Bin TL'lik kredinin aylık taksiti 1.222 TL oluyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 44.160 TL şeklinde hesaplanıyor.

Kamu bankalarından 30 Bin TL düşük faizli ihtiyaç kredisi atağı!

HALKBANK 30 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT TABLOSU

İhtiyaç kredisine Halkbank'ın aylık yüzde 1,89 oranında bir faiz oranı uyguladığı bildirildi. 36 ay vadeli 30 Bin TL'lik kredinin aylık kredi taksitinin Halkbank'ta 1.247 TL olduğu belirtildi. Bankanın verdiği bilgiye göre bu kredi için toplam maliyet 45.033 TL olarak hesaplanıyor.

VAKIFBANK 30 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT TABLOSU

Kamu bankalarından 30 Bin TL düşük faizli ihtiyaç kredisi atağı!

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi maliyetleri de açıklandı. 36 ay vadeli 30 Bin TL ihtiyaç kredisi kullananlara aylık yüzde 1,91 oranında faiz uygulanırken aylık taksit 1.251 TL şeklinde hesaplanıyor. Kullanılan bu kredinin toplam maliyeti ise 45.052 TL şeklinde açıklandı.