Keyfi peşin ödemesi taksitli! Hyundai i10 şimdi al Ağustos 2023'te öde kampanyası ile 380 bine satışta

Sıfır araç almak istiyorum diyenlere yılın fırsatı Hyundai tarafından sunuldu! 6 ay ertelemeli taşıt kredisi desteği ile satışa sunulan Hyundai i10 satış fiyatı ile de dikkat çekti! Hyundai Şubat 2023 kampanyası ve fırsatları!
Keyfi peşin ödemesi taksitli! Hyundai i10 şimdi al Ağustos 2023'te öde kampanyası ile 380 bine satışta

Keyfi peşin ödemesi taksitli! Hyundai i10 şimdi al Ağustos 2023'ta öde kampanyası ile 380 bine satışta - Araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak sıfır araç kampanyaları peş peşe açıklanmaya devam ediyor. Bu kampanyalardan birini de Hyundai açıkladı. 

Hyundai i10 kampanyası ile sıfır araç almak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak yeni fırsatlarını peş peşe duyururken bunlardan biri de Hyundai i10 modeli için ilan edildi. Araba sahibi olmak istiyorum diyen ancak peşin ödeme yapmaya imkanı olmayan kişilere yönelik olarak açıklanan kampanya kapsamında 381 bin TL'ye Hyundai markasının en ucuz modeli olan i10 için kredi desteği açıklandı. 

HYUNDAİ İ10 SATIŞ FİYATI LİSTESİ VE ŞUBAT 2023 KAMPANYASI!

Düzenlenen kredi kampanyası hakkında açıklama yapan Hyundai "Kampanya 28.02.2023 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir. Şimdi alın, 6 ay sonra ödemeye başlayın Kredi Kampanyası, Garanti BBVA tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 6 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %1,99’dan başlayan faiz oranları ile, Yapı Kredi tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 3 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %2,07’den başlayan faiz oranları ile, TEB Oto Finans tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 3 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %1,99’dan başlayan faiz oranları ile yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kullanımlarında sunulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilere yönelik olarak satışa sunulan i10 modelinin fiyatları ise şu şekilde açıklandı:

Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Style Benzin AMT Donanım Paketi Satış Fiyatı 381 bin 500 TL 

Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk Benzin AMT  Donanım Paketi Satış Fiyatı 434 bin 500 TL 

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler başvurularını kendilerine en yakın Hyundai yetkili satış bayisi üzerinden yapabilecek. Kredi çeken kişilere ilk taksit ödemelerini 6 ay öteleme imkanı sunulacak.